MOPAN Suceava

Raluca Pastramă, fostă Pascu, a schimbat din nou numele de familie! Fosta soție a lui Pepe s-a căsătorit în secret cu partenerul ei, Ibrahim, alături de care urmează să devină și mămică pentru a treia oară, potrivit click.ro.

Raluca Pastramă a publicat în acest weekend mai multe imagini din timpul unui eveniment, însă nimeni nu a bănuit că a fost vorba chiar de propria nuntă!

Fosta soție a lui Pepe nu a oferit niciun detaliu pe rețelele de socializare, publicând doar mai multe fotografii în care apare într-o rochie lejeră, albă ce-i drept, care îi contura frumos burtica de gravidă.

Cea care a dat-o însă de gol a fost Gabriela Firea, invitată la cununie, care a publicat un mesaj care a dezvăluit tot „secretul”. Fostul primar al Capitalei le-a urat căsnicie frumoasă celor doi, părând că are o relație de prietenie cu soțul Ralucăi, pe care îl alintă „Ibru”. „Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile”. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!”, a scris Gabriela Firea pe rețelele de socializare, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/raluca-fosta-sotie-a-lui-pepe-s-a-casatorit-in-638085.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava