MOPAN Suceava

O nouă săptămână aduce cea mai surprinzătoare recomandare de vacanță pe blogul vedetei Ela Crăciun. Prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” și a știrilor matinale de weekend de la Antena 3 a stat de vorbă cu Raluca Lăzăruț care a convins-o că, măcar o dată în viață, trebuie să meargă într-o vacanță la Nurburgring pentru celebra cursă de 24 Ore.

Dincolo de adrenalina unică care te molopsește într-o astfel de cursă, beneficiile sunt mai multe: șnițele delicioase, strudele cu mere savuroase, evenimente unice, amintiri pentru toată viață. ”Ai parte de o zi şi o noapte nebune. Dar e plăcut să-i vezi pe cei pasionaṭi cum trăiesc la maxim cursa, am întâlnit un spectator care vine la Nurburgring an de an, de 12 ani. Cel mai spectaculos view asupra cursei l-am avut dintr-un elicopter, cu care am urmărit efectiv de sus maşinile pe circuit, a fost un moment foarte fain. Locul acela are o energie aparte, la propriu şi la figurat.”, a povestit Raluca. ”O concluzie care sper să vă anime şi vouă agenda de călătorie sau, cel puṭin, lista de “lucruri de făcut în această viaṭă” , a conchis Ela Crăciun.

Toate impresiile și recomandările Raucăi le găsiți aici: http://www.elacraciun.ro/raluca-lazarut-recomanda-o-destinatie-de-suflet-cursa-de-24-de-ore-de-la-nurburgring/.

De la începutul lunii martie, Ela Crăciun a devenit prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” difuzată în fiecare duminică de la 09.30 pe Antena 3. Ela continuă să fie prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Antena 3 și ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special inițiat de Fundația Mereu Aproape. Începând din aprilie, Ela este prezentă și în blogosfera românească. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava