Concert pascal
MOPAN Suceava

Viața merge înainte după divorț atât pentru Pepe, cât și pentru Raluca. Cel puțin așa se vede pe rețelele sociale, unde cei doi au apărut cu noii iubiți. La nici o lună după ce Pepe s-a afișat cu Yasmine Ody, acum a venit rândul Ralucăi să apară sărutându-se cu bărbat a cărui identitate o ține încă secretă, notează click.ro.

Au divorțat în luna februarie după 8 ani de căsnicie, dar au rămas legați pe viață de cele două fetițe minunate, pe care le au împreună. Ionuț Pascu (Pepe) și Raluca Pastramă încep să guste din libertățile de după divorț și, dacă solistul a fost primul care s-a afișat cu noua iubită, iată că nu a trecut mult timp până când a făcut-o și fosta lui soție. Raluca Pastramă a pus o poză pe Instagram, în care apare sărutându-se cu un bărbat misterios, însă ulterior bruneta a șters fotografia. Poza este însă publicată de Wowbiz.ro. Raluca a acoperit fața noului ei iubit cu o inimioară mov, lăsând însă la vedere sărutul pasional, potrivit sursei citate.

Luna trecută, latin-loverul a postat pe contul său de socializare filmulețe cu noua cucerire. Este vorba despre Yasmine Ody, o brunetă sexy, în vârstă de 26 de ani, fotomodel pentru Cătălin Botezatu și make-up artist. Cei doi se cunosc de patru ani. Culmea, l-a machiat pe Pepe pentru videoclipurile lui și seamănă foarte bine cu fosta soție a artistului!

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/raluca-pastrama-sarut-pasional-cu-noul-iubit-si-ea-si-pepe-si-au-refacut-vietile-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava