După ce și-a testat limitele în emisiunea concurs “Asia Express”, Raluka a intrat în rolul de văduvă pentru o ședință foto inedită la invitația revistei online Touch Magazine.

Dantela, hainele negre și elegante, accesoriile pentru păr și față au transformat-o pe Raluka din cântăreața cu părul de foc în văduva serioasă și îngândurată, totul de dragul artei și pentru a ieși din zona de confort.

Deși a interpretat doar un rol, comentariile nu au întârziat să apară pe social media, aceasta fiind întrebată dacă este bine, ce i s-a întâmplat de este toată în negru, tocmai de aceea Raluka declară despre shooting:

“Am spus DA din prima provocării de a poza în văduvă, fără să stau pe gânduri. Este un shooting, nu înțeleg de ce nu este privit ca atare. Mie mi-a plăcut foarte tare ce a ieșit”.

Mai mult, în interviul acordat revistei Touch Magazine, Raluka și-a amintit de perioada adolescenței, despre care spune: “Când îmi aduc aminte de adolescență, nu îmi place că aveam impresia că le știu eu pe toate și că doar eu am dreptate, de asta câteodată îi mai vorbeam și mamei mele urât. Eram prea rebelă”.

Tot din seria dezvăluiri, Raluka a mărturisit că are în telefon 36183 de poze, din care 6567 selfie-uri.

Link interviu: https://www.facebook.com/touchmagazineofficial/videos/1097461297062033/

Credit foto: Bogdan Petrice

Styling: Mohamed Magda

Makeup: Traviata Paduraru

Hair: Adonis Enache

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava