• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Avalanşă de accidentări la „Uite cine dansează”, show-ul de dans, care a început în această primăvară la Pro Tv. Pentru Rona Hartner, competiţia s-a încheiat prematur, după doar patru ediţii, în urma unei probleme grave pe care a suferit-o la genunchiul stâng. Verdictul medicilor a fost clar: nu scapă decât la bisturiu! Luni, actriţa s-a operat la picior, la un spital privat din Capitală, şi va trebui să respecte întocmai indicaţiile specialiştilor pentru a se putea recupera, potrivit click.ro.

„O leziune de menisc, dacă este de un grad mic, provoacă o senzaţie de disconfort şi dureri la mersul îndelungat sau la urcatul şi coborâtul scărilor. (…) Leziunea cu siguranţă afectează abilităţiile unei persoane aflate într-un concurs de dans, iar în cazul ei se impune o artroscopie, intervenţie chirurgicală minim invazivă care durează 20 de minute şi rezolvă cu succes această problemă de sănătate.”, a explicat pentru Click! dr.Tarek Nazer, medic specialist ortopedie-traumatologie.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ramane-cu-sechele-rona-hartner-dupa-accidentarea-de-la-uite-cine-danseaza-ce-spun

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava