MOPAN Suceava

Val de ironii, sarcasm și glume bune în ediția specială iUmor, „România, Râzi cu RoaST!”, difuzată de Antena 1 în minivacanța de 1 Decembrie. Creierul emisiunii, actorul și scenaristul Andreas Petrescu, „a compus” din nou câteva roluri și replici memorabile pentru invitații care au venit să facă roast. Printre aceștia, și senzuala Ramona Olaru, fata veselă de la „Neatza”, notează click.ro.

Ramona Olaru nu a avut o singură apariție la iUmor, în aceste ediții speciale, ci chiar două. În prima ediție de „Râzi cu ROaST”, din 29 noiembrie 2021, Ramona Olaru, vecina de la Neatza cu Razvan și Dani, i-a luat la roast pe prezentatorii de la Super Neatza. În ediția din 1 Decembrie, actuala iubită a lui Cătălin Cazacu a întruchipat-o pe Mița Biciclista, celebra curtezană din Bucureștiul interbelic, și a avut o tiradă de glume la adresa influencerilor. Nici jurații iUmor nu au scăpat.

„Daniela Crudu este una dintre influencerițele care sunt atrase de credință. Și ăsta este un lucru minunat. Încă nu are copii, dar și-a luat un peștișor auriu cu care merge peste tot. Asta înseamnă dragoste până la urmă. Nu m-ar mira ca într-o zi să-și ia peștele și să meargă cu el chiar și la biserică. Ar merge chiar și la Muntele Athos, dar acolo nu au voie femeile. Este chemarea muntelui. Tu înțelegi, Mihai (n.r. Bendeac), toată ziua ești pe Muntele lui Venus. Dar vezi că și acolo, după 40 de ani, s-ar putea să ai nevoie și de rugăciune”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-ramona-olaru-aparitie-de-senzatie-la-iumor-glume-deocheate-cu-daniela-crudu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava