Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid CFR Suceava a ”atacat” cu mare încredere partida cu CS Balotești din etapa a XVI-a a seriei I a Ligii a II-a în dorința de a încheia ”en-fanfare” unul dintre cele mai bune părți din cadrul unui sezon competițional. Sucevenii au avut la dispoziție un gazon bun în comparație cu vremea din săptămâna trecută și au avut în minte doar cele trei puncte puse în joc. Elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu au profitat și de indecizia grupării din Balotești, grupare care a venit să joace pe contraatac și să ”scoată”, cu noroc, maximum posibil.
Începutul întâlnirii dintre Rapid CFR Suceava și CS Balotești a aparținut gazdelor care au forțat ofensiva încă din start. Până în minutul 36, rapidiștii au avut câteva ocazii monumentale ratate însă cu seninătate. În minutul 36 Mircea Negru a marcat din penalty și a ”detensionat” un pic atmosfera. După acest gol a urmat reușita lui Apostol și apoi ”recidiva” aceluiași Mircea Negru și lucrurile au devenit clare în cea ce privește învingătoarea.
La reluare, spectatorii prezenți în tribunele stadionul ”Areni” au avut posibilitatea să vadă cea mai mare ”sarabandă” de ratări care au avut loc pe această arenă. Pe lângă cele cel puțin șapte ocazii uriașe din primele 45 de minute, sucevenii au mai irosit încă cel puțin opt. ”Campionul” ratărilor a fost tânărul Cerlincă, cel care nu a găsit cadrul porții nici din patru metri și care a fost împiedicat și de bară ca să înscrie. Și Gheorghiciuc a nimerit bara porții celor din Balotești, iar Mircea Negru, Sfrijan și Daniel Bălan au trecut și ei pe lângă gol. La 3-0 oaspeții au beneficiat de un penalty care a fost ratat de Hristu Chiacu. Nu trebuie minimalizată contribuția portarului sucevean Rohețki care a avut câteva reflexe de excepție într-un meci în care apărările și tactica de joc nu a mai contat la un moment dat.
Rapid CFR Suceava – CS Balotești s-a încheiat cu scorul de 3-0, dar putea liniștit să fie cel puțin 10-3. Oricum, o victorie este o victorie și Rapid CFR Suceava a încheiat pe locul secund în seria I a Ligii a II-a la capătul celui mai bun minisezon din istoria clubului. Nimeni nu ar fi anticipat că gruparea suceveană va face 31 de puncte, va fi singura care va avea o singură înfrângere și va avea un parcurs absolute remarcabil în Cupa României.
Pentru a fi sinceri, gruparea Rapid CFR Suceava a avut la dispoziție un lot bun, tehnicieni tineri și cu ”lipici” la sufletul jucătorilor, dar cel mai important, a avut ”liniște” la capitolul financiar. Suntem convinși că dacă acest capitol va fi la fel de bine ”îngrijit” ca până în prezent, atunci Rapid CFR Suceava va fi, cel puțin în turneul play-off, una din protagonistele seriei I a Ligii a II-a. Pentru acest parcurs foarte bun din acest an, toată echipa Rapid CFR Suceava, aici intrând de la jucători, antrenori și conducere până la organizatorii de competiție și îngrijitorii terenului merită felicitări.

Rapid CFR Suceava: Roheţki – D. Bălan, Velescu, Plecanciuc, Semeghin (cpt.) – Sfrijan, Ferariu – Gheorghiciuc, G. Apostol, Cerlinca – M. Negru.
Rezerve: Ct. Pascal – Vasiliu, R. Sava, Cr. Spătar, Bosânceanu, Golofca.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

CS Baloteşti: Fulga – Lupaşcu, Flămânzeanu, N. Ion, M. Dobrescu – I. Sandu (cpt.), Mande, Corcoveanu, Marinaş – Chiacu, Buţică.
Rezerve: C. Tănase – V. Crăciun V. Niţă, Gojnea, Angelescu
Antrenor: Giovanni Pisano/
Arbitru: Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca); Asistenţi: Florin Alexandru Vişan şi Daniel Vlase (ambii din Galaţi).

Rezultate consemnate în etapa a XVI-a a seriei I a Ligii a II-a:
FC Voluntari – FCM Dorohoi 4-1
Rapid CFR Suceava – CS Balotești 3-0
Academica Pitești – CF Brăila 5-0
Gloria Buzău – Farul Constanța 3-0
ACS Berceni – Unirea Slobozia 0-0
SC Bacău – Săgeata Năvodari 3-0

Rapid CFR Suceava a câștigat la scor de forfait în fața echipei CS Balotești după un ”festival” de ratări, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava