MOPAN Suceava

În runda a XVI-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava a evoluat pe terenul grupării Gloria Buzău. Început cu mai mult de jumătate de oră întârziere din cauza zăpezii, jocul desfăşurat pe un teren greu a fost dominat cu autoritate de gazde care s-au impus la final cu 2-0.

Fără Semeghin, Sava, Onciu şi Mircea Negru, gruparea suceveană a fost pe nicăieri în prima repriză, buzoienii având o sumedenie de ocazii de gol. Remarcabilul portar sucevean Niga, care a apărat din nou senzaţional, a fost învins abia în minutul 41 dintr-o lovitură liberă executată perfect de Marcu.

Partea a doua a disputei dintre Gloria Buzău şi Rapid CFR Suceava a fost tot la discreţia gazdelor, oaspeţii “trezindu-se” abia pe final. Sucevenii au beneficiat de o situaţie rarisimă de a egala în minutul 76, Vrabie, scăpat singur cu goal-keeper-ul advers precipitându-se şi ratând copilăreşte. Aşa cum era de aşteptat, în loc să fie 1-1, a fost 2-0, acelaşi Marcu având înscriind din două încercări, apărarea sucevenilor fiind visătoare.

În urma acestui eşec, Rapid CFR Suceava a ajuns pe locul VII în clasamentul seriei I şi a ieşit din zona echipelor calificante în turneul play-off.
Conform directivelor venite de la FRF, pe banca tehnică a echipei Rapid CFR Suceava a stat un antrenor cu licenţă, Florin Cristescu.
În etapa a XVII-a a seriei I a Ligii a II-a, Rapid CFR Suceava va juca mâine de la ora 11.00 pe “Areni” cu SC Bacău.

Gloria Buzău: D. Sîrbu – Iordache, Vârtej, Ct. Vlaicu (cpt.), Agache – G. Marcu, Cl. Dumitrescu, N. Popescu, D. Burlacu – Bg. Danciu, Răduca.
Rezerve: Andrei – Ghiţă, Bobe, Ioniţă, M. Dedu, Ed. Chivu, Koprindzhiyski.
Antrenor: Viorel Ion

Rapid CFR Suceava: Niga – D. Bălan, Velescu (cpt.), S. Ciobanu, Sumanariu – Golofca, Sfrijan, G. Apostol, Şvichi, Vrabie – M. Enciu.
Rezerve: Hânţescu – Ferariu, Strugariu, Aeroaiei, Ed. Sandu, Gheorghiciuc, Plăcintă.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu
Arbitru: Florin Costin Dan (Chirnogi); Asistenţi: Florin Mihai Cosma (Piatra Neamţ) şi Andrei Alexandru Roman (Târgu Neamţ).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava