MOPAN Suceava

Joi, 30 octombrie de la ora 18.30, pe terenul de la Botoşani, Rapid CFR Suceava va disputa cel mai important meci al anului în cadrul optimilor Cupei României la fotbal. Gruparea suceveană va întâlni echipa de Liga I Petrolul Ploieşti.
Rapid CFR Suceava a avut un parcurs de excepţie în acest sezon al celei mai populare competiţii româneşti şi are ocazia să facă istorie. Formaţia suceveană vine după un egal în disputa cu FC Voluntari, remiza fiind obţinută de bucureşteni în prelungiri.
„Doar ghinionul ne-a împiedicat să obţinem toate cele trei puncte puse în joc la acest meci. Am dominat prima repriză la Voluntari şi am fi putut să încheiem disputa de partea noastră.
Nu a fost să fie pentru că am primit gol la ultima fază, şi dacă ne gândim am pierdut puncte bune la Bacău, când am şutat în bară pe final şi acasă cu Academica Piteşti, când am jucat 15 minute cu un om în plus la 1-1.
Jucătorii noştri au depăşit momentul Voluntari şi s-au „montat” pentru meciul cu Petrolul Ploieşti din Cupa României. Este limpede faptul că echipa de Liga I este favorită, dar noi ne vom apăra şansa în acest meci.
Nu avem nimic de pierdut şi vom încerca să facem faţă unei echipe de forţă, echipă care a arătat şi în ultimul meci de campionat că are energie. Îi vom aştepta pe cei de la Petrolul Ploieşti, pentru că nu avem capacitatea să-i dominăm, dar repet,  ne vom apăra şansa” a declarat antrenorul echipei Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu.
Doi dintre „veteranii” echipei sucevene Rapid CFR au confirmat spusele antrenorului lor, Dorin Semeghin şi Claudiu Velescu fiind de acord că jocul va fi greu, dar nu unul imposibil.
„Vom întâlni o echipă omogenă care are jucători de forţă. Nu ştiu multe despre jucătorii străini de la Petrolul Ploieti, dar Toto Tamuz am fost coleg de echipă în Israel şi ştiu că este o forţă a naturii.
Pentru noi este important faptul că nu avem nimic de pierdut la acest meci şi ne dorim foarte mult ca iubitorii fotbalului sucevean să ne susţină la acest joc deosebit de important” a afirmat Dorin Semeghin.
„Cupa României este o competiţie a surprizelor şi acest lucru este valabil şi în jocul nostru cu Petrolul Ploieşti. Publicul sucevean este cel care poate face diferenţa într-o dispută cu o grupare de mare calibru şi pe ei ne bazăm” a spus şi Claudiu Velescu.
După jocul cu Petrolul Ploieşti din cadrul optimilor de finală ale Cupei României, Rapid CFR Suceava va juca sâmbătă 1 noiembrie de la ora 14.00, în campionatul seriei I a Ligii a II-a, cu Gloria Buzău.
„Timpul de refacere după jocul din Cupa României este foarte scurt, dar pentru noi este esenţial jocul cu Gloria Buzău. Este ultimul meci din tur şi vrem să-l câştigăm pentru că este foarte important acest fapt în economia campionatului.
Am fixat partida cu Gloria Buzău pentru sâmbătă 1 noiembrie, pentru că dorim ca publicul iubitor de fotbal din Suceava să vină la stadion şi să ne susţină. Duminică nu se joacă meciuri pentru că sunt alegeri, iar luni, nu cred că ar fi venit cineva la stadion la ora amiezii” a conchis antrenorul echipei Rapid CRR Suceava, Bogdan Tudoreanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava