Concert pascal
MOPAN Suceava

Plecarea vârfului de atac Marius Matei la FC Voluntari a lăsat un gol important în ofensiva echipei Rapid CFR Suceava şi conducerea grupării de pe “Areni” doreşte să-l “umple” cât mai iute şi efficient, în acelaşi timp.
Doi jucatori cu profil ofensiv se afla pe lista de achiziţii a grupării sucevene, Leonard Dobre şi Alex Buziuc, cei doi urmând să ofere un răspuns la oferta “ceferiştilor” până la plecarea în stagiul de la Poiana Negri, programată pentru luni.
“Am fost sunaţi de mai multi impresari care ne propun jucători. Nu vrem însă fotbalişti consacraţi, ci jucători care să se lanseze în marea performanţă de la noi”, a declarat preşedintele executiv al clubului Rapid Suceava, Dumitru Moldovan.
În vârstă de 22 de ani, Leonard Dobre este fost internaţional de tineret a României, a fost lansat în fotbalul profesionist de Sportul Studenţesc, iar anul trecut a contribuit la promovarea celor de la CSM Iaşi în Liga I. Dobre a fost pus pe liber de gruparea din Copou în pauza din această iarnă, după ce a bifat în actualul sezon competiţional nouă meciuri în Liga I, două în Cupa Ligii şi un meci cu “alb-albaştrii” în Cupa României.
Rapidiştii îl doresc mai mult pe suceveanul Alex Buziuc, actualmente de la Gaz Metan Mediaş, jucător care ar acoperi şi golul din avanposturi şi care nu a împlinit 21 de ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava