Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a VII-a a turneului play-out al seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava va evolua pe terenul celor de la ACS Berceni, azi de la ora 18.00. meciul se anunţă a fi unul extrem de disputat, ambele echipe aflându-se la egalitate de puncte. De la suceveni sunt incerţi Golofca şi Semeghin, de la gazed va lipsi Ettien, suspendat după cartonaşul roşu încasat la Buzău.
Pentru suceveni contează foarte mult şi rezultatul care se va consemna în duelul dintre Bucovina Pojorâta şi CS Baloteşti. După jocul de la Berceni, Rapid CFR Suceava va avea de disputat două meciuri pe teren propriu, cu Gloria Buzău şi Ceahlăul Piatra Neamţ. Disputa cu gruparea nemţeană nu va mai conta pentru că aceasta a fost exclusă din campionat.

Ceahlăul ar fi trebuit să ajungă în ultima ligă judeţeană din Neamţ, conform regulamentului Federaţiei Române de Fotbal. Totuşi, club din Piatra Neamţ aflat în insolvenţă are şanse minime să-şi continue activitatea, astfel că se va desfiinţa în pragul împlinirii a 97 de ani de viaţă.

Ioan Mironaş, directorul sportiv demisionar al FC Ceahlăul SA, aflat în perioada de preaviz, a anunţat personalul administrativ al clubului, jucătorii şi antrenorii că oficialii vor cere, pe data de 2 iunie 2016, intrarea în faliment a societăţii aflate în insolvenţă.
„Data coincide cu venirea în ţară a acţionarului majoritar. Momentan suntem în incapacitate de plată, dar sper să poată fi plătite cele trei salarii restante specificate în planul de reorganizare depus la judecătorul sindic. Cu părere de rău, s-a ajuns la acest pas şi activitatea nu mai poate continua. Poate, cu o asociaţie sportivă sprijinită corespunzător, fotbalul va renaşte la Piatra Neamţ”, a declarat Mironaş.

În urma excluderii Ceahlăului din campionatul Ligii 2, toate rezultatele nemţenilor din play-out vor deveni 3-0 pentru adversari. Patru etape mai erau de desfăşurat din acest sezon.

Clasament play-out Seria I după excluderea Ceahlăului:
1. Gloria Buzău    6    4    0    2    12-8    25
2. CS Baloteşti    6    3    3    0    11-3    23
3. Rapid CFR Suceava    6    3    1    2    13-10    21
4. ACS Berceni    6    2    1    3    11-9    21
5. Bucovina Pojorâta    6    3    1    2    11-10    17
6. Ceahlăul Piatra Neamţ    6    0    0    6    0-18    5

* locurile 1 şi 2 se salvează de la retrogradare
** locul 3 joacă un baraj de menţinere în Liga 2 cu ocupanta locul 3 din play-out-ul Seriei a II-a
*** locurile 4, 5 şi 6 retrogradează automat în Liga 3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava