MOPAN Suceava

Runda cu numărul XXII a seriei I a Ligii a II-a de fotbal a adus față în față formațiile Ceahlăul Piatra Neamț și Rapid CFR Suceava. Așa cum am mai amintit, cele două echipe se cunoșteau foarte bine mai ales că au disputat și o mulțime de amicale, dar și datorită faptului că antrenor principal la gruparea suceveană este nemțeanul Costel Ilie.

În aceste condiții, disputa dintre Ceahlăul Piatra Neamț și Rapid CFR Suceava a fost extrem de tacticizată, fiecare echipă dorind să închidă culoarele spre propria poartă și să încerce o surpriză pe un contraatac sau în urma unei faze fixe. Prima repriză a fost dominată ușor de suceveni, însă ocaziile de poartă au fost foarte puține. La cea mai important dintre ele, noul vârf de atac al oaspeților, Boiciuc, trimițând un șut puțin pe lângă buturile nemțenilor.

În reprize secundă după încă un șut bun a lui Boiciuc, gazdele au preluat inițiativa, ”presând” defensive sucevenilor cu mai multe cornere. După 90 de minute de joc ”steril”, partida dintre Ceahlăul Piatra Neamț și Rapid CFR Suceava s-a încheiat nedecis, 0-0, oaspeții ajungând la a treia remiză consecutivă în acest an. Pentru Rapid CFR Suceava urmează disputa din 19 martie cu Rapid București, liderul seriei I, un meci în care, să fim sinceri, a patra remiză nu ne-ar deranja foarte mult.

Ceahlăul Piatra Neamț: Al. Barna (cpt.) – Cerra, Castells, Napoli, P. Galan, Hidalgo, B. Gomis, Lupei, Mitrofan, Mendy, Margină.
Rezerve: Novara – Copoţ-Barb, Nedelcu, Drăghiceanu, Amariei, Rodriguez, Bamba.
Antrenor: Stafano Maccoppi

Rapid CFR Suceava: Hânţescu – D. Bălan (cpt.), Dudea, Velescu, I. Plămadă – Gheorghiciu, Aeroaiei, Sfrijan, G. Apostol – Boiciuc, M. Negru.
Rezerve: Niga – D. Ciobanu, V. Dănilă, Ad. Vornicu, Jitariuc, Tudorache, T. Galan.
Antrenor: Costel Ilie
Arbitru: Paul Unimatan (Zalău); Asistenţi: Cristian Nicolae Lucaci şi Radu Despa (ambii din Baia Mare).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava