MOPAN Suceava

Primul antrenament din 2015 al fotbaliştilor de la Rapid Suceava va avea loc azi, pe 12 ianuarie, la stadionul ”Areni”. După o săptămână de reacomodare la efort care se va derula în localitate, perioadă în care se va efectua şi vizita medicală, „alb-vişiniii” vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizată de zece zile la Poiana Negri, unde beneficiază de condiţii de antrenament şi recuperare dintre cele mai bune.
„A fost o vacanţă binemeritată, după un sezon de toamnă foarte încărcat, dar cu rezultate foarte bune pentru echipa noastră. Sper ca băieţii să vină cu poftă de fotbal după cinci săptămâni de repaus, în care au avut timp suficient să se odihnească, astfel încât în retur să avem evoluţii la fel apreciate şi să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor suporterilor suceveni”, a declarat antrenorul rapidiştilor, Bogdan Tudoreanu.
La primul antrenament sunt aşteptaţi toţi fotbaliştii care au dus greul în tur, cu o singură excepţie, Andrei Cerlincă, ce se află în negocieri avansate cu formaţia de primul eşalon Rapid Bucureşti. În condiţiile în care transferul lui Cerlincă în Giuleşti se va perfecta, rapidiştii vor avea nevoie să-şi completeze lotul cu un alt jucător cu vârsta sub 21 de ani.
„Vom lua în pregătiri cu noi un număr de patru juniori suceveni, pentru a ne edifica asupra potenţialului acestora. De asemenea, vom testa şi un mijlocaş în vârstă de 20 de ani de la FC Cisnădie, pe numele său Dorel Grecu”, a precizat Tudoreanu.
Programul de pregătire din intersezon al sucevenilor a fost completat până în acest moment şi cu patru meciuri amicale: cu Bucovina Pojorâta, pe 25 ianuarie, la Vatra Dornei, şi pe 28 ianuarie, la Pojorâta, şi cu FCM Dorohoi, pe 14 februarie, la Suceava, şi pe 21 februarie, în deplasare.
Campionatul Ligii a II-a se va relua pe data de 28 februarie, Rapid urmând să evolueze pe terenul formaţiei Unirea Slobozia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava