Etapa a XV-a a seriei I a Ligii a II-a programează a doua întâlnire 100% suceveană din acest sezon competiţional. Faţă în faţă, pe terenul din Pojorâta, se vor afla echipa locală Bucovina şi Rapid CFR Suceava. În prima dispută directă din eşalonul doi al fotbalului românesc sucevenii s-au impus greu cu 2-1.
Meciul dintre Bucovina Pojorâta – Rapid CFR Suceava va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00
„Trebuie să câştigăm acest meci pentru a ne reveni. Ultimele trei etape am marcat o scădere de formă, din şapte puncte programate reuşind să acumulăm doar unul singur.
Ştim că şi gazdele noastre îşi doresc cele trei puncte puse în joc, dar noi ne vom lupta pentru ele pentru că ne dorim o vacanţă liniştită. Ne aşteaptă din nou o săptămână de „foc” cu trei partide dificile şi nu mai trebuie să greşim. Începem cu jocul de la Pojorâta, continuăm miercuri la Buzău şi apoi vom evolua pe „Areni” cu principala contracandidată la locurile de play-off, SC Bacău. Nu mai facem calcule, vom trata fiecare meci cu maximă seriozitate şi vom juca la victorie” a declarat antrenorul principal al echipei Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu.

Runda a XV-a a seriei I programează meciurile:
Bucovina Pojorâta – Rapid CFR Suceava
Rapid Bucureşti – Farul Constanţa
Dunărea Călăraşi – Oţelul Galaţi
Academica Clinceni – ACS Berceni
Ceahlăul Piatra Neamţ – Gloria Buzău
Dacia Unirea Brăila – SC Bacău

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava