• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În runda cu numărul III a turneului play-out al seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava a evoluat pe terenul grupării Gloria Buzău. Cu un moral bun după succesul de la Piatra Neamț, sucevenii și-au pus mari speranțe în partida de la Buzău, mai ales că clubul gazdă se confrunta cu mari problem financiare.

Așa cum au anticipat de altfel tehnicienii formației sucevene, buzoienii au dat numai o impresie de ”dezastru” la clubul lor, dar s-au ”bătut”, cum era și de așteptat de altfel, pentru fiecare minge.

Rapid CFR Suceava a rezistat aproape o repriză, pentru ca în minutul 43 arbitrul să le acorde destul de ușor penalty gazdelor. Răduca a transformat și Gloria Buzău a intrat în avantaj pe tabela de marcaj la cabine în duelul cu Rapid CFR Suceava.

Dacă apărarea sucevenilor a fost cât de cât la post, mijlocul și atacul a dovedit o neinspirație maximă. Deși au jucat 25 de minute cu un om în plus pe teren, după ce Dedu de la gazde a fost eliminat, rapidiștii suceveni nu au găsit drumul spre plasa porții adverse. Ba mai mult chiar, în prelungiri au mai pirmit un gol și au plecat învinși cu 0-2.

În contexul acestui eșec, coroborat cu celelalte rezultate din această rundă a turneului play-out, meciul din etapa viitoare de pe

”Areni” cu ACS Berceni devenine capital. Sucevenii nu au mai câștigat acasă de anul trecut de la partida cu Ceahlăul Piatra Neamț și dacă vor să mai joace în eșalonul secund al fotbalului românesc trebuie să câștige. Așa cum am mai menționat și cu altă ocazie, ca o ironie a sorții, Rapid CFR Suceava se va lupta pentru menținerea în Liga a II-a cu cealaltă echipă din județul Suceava, Bucovina Pojorâta.

Gloria Buzău: Andr. Preda – A. Iordache, Vârtej, Ct. Vlaicu (cpt.), Agache – G. Marcu, Mug. Dedu – N. Popescu, Koprindzhiyski, Danciu – Răduca.
Rezerve: D. Sârbu – Cl. Dumitrescu, Bobe, A. Voicu, Al. Ioniţă, Botă, D. Burlacu.
Antrenor: Viorel Ion

Rapid CFR Suceava: Niga – D. Bălan, Dudea, Velescu, Semeghin (cpt.) – Sfrijan, Golofca, Aeroaiei, Dănilă – I. Plămadă, M. Negru.
Rezerve: Hânţescu – Alecsandru, Mateciuc, G. Apostol, Jitariuc, Şvichi, Boiciuc.
Antrenor: Costel Ilie
Arbitru: Robert Avram (Piteşti); Asistenţi: Andrei Alexandru Roman (Târgu Neamţ) şi Gheorghiţă Bălan (Piteşti).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava