Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid CFR Suceava este una din echipele pe „val” din seria I a Ligii a II-a şi doreşte să continue seria rezultatelor pozitive. Succesul din Cupa României în disputa cu Gaz Metan Mediaş a creat un moral excelent în rândul grupării sucevene care se doreşte a fi un avantaj în disputa de campionat din etapa a V-a a seriei I în care adversară îi va fi CS Baloteşti.
„Cred că am reuşit să atingem unul dintre scopurile pe care ni le-am fixat la început de an, şi anume aducerea unei echipe de Liga I pe „Areni” după nouă ani. Calificarea în optimi în dauna celor de la Gaz Metan Mediaş a fost o performanţă deosebită, jucătorii noştri dând totul pe teren.

La mulţumesc în numele meu şi al jucătorilor Primarului şi Consiliului Suceava pentru sprijinul acordat şi pot să spun că a contat mult pentru noi faptul că primarul Ion Lungu ne-a felicitat după meci. Pentru eforturile depuse merită felicitări preşedintele Rapid CFR Suceava, Dumitru Moldovan şi investitorii noştri principali, Gabriel Clim şi Ionuş Boghiu. Contribuţia acestora în crearea unei echipe competitive a fost esenţială şi rezultatele s-au văzut. Nu trebuie uitaţi antrenorii secunzi, Guriţă şi Andrieş, organizatorul de competiţii Nicolae Grosu şi maseurii Ion Armeanca şi Constantin Bosânceanu care au fost pe „poziţii” de fiecare dată.

Pentru noi cel mai important lucru la întâlnirea din cadrul şaisprezecimilor Cupei României a fost prezenţa publicului pe stadionul „Areni”. Am fost absolut impresionaţi de dovada de ataşament a suporterilor şi de modul în care ne-au încurajat suporterii. S-a văzut din plin faptul că stabilitatea şi siguranţa în cadrul echipei Rapid CFR Suceava este benefică.
Meciul cu CS Baloteşti este unul dificil chiar dacă diferenţa în clasament între echipele noastre este de 7 puncte. Noi am avut două partide extrem de epuizante, cu Săgeata Năvodari şi Gaz Metan Mediaş, ultima de 120 de minute şi va fi greu să ne refacem fizic.
Nu ne vom putea baza la partida de la Baloteşti pe Mircea Negru, accidentat şi Semeghin, suspendat după cartonaşul roşu din Cupă. În orice caz, noi mergem în această deplasare să câştigăm şi la câştig vom aborda toate partidele pe care le vom disputa” a declarat antrenorul principal al formaţiei Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu.
La unison cu antrenorul lor, Constantin Ferariu şi Răzvan Bâgu au declarat că vor să facă un joc bun la Baloteşti şi să se întoarcă cu toate cele trei puncte puse în joc.

Rapid CFR Suceava nu vrea să „orească” în „staţia” Baloteşti, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava