MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, pe stadionul ”Areni” avut loc meciul revanșă dintre Rapid CFR Suceava și Bucovina Pojorâta, partidă contând pentru etapa a VI-a a turneului play-out al seriei I a Ligii a II-a. În runda precedentă, Bucovina Pojorâta a învins gruparea suceveană în ultimul minut de joc cu 3-2.

Dezamăgit de rezultatul din etapa precedentă, antrenorul sucevenilor Daniel Bălan a schimbat din nou formula de start a formației sale, la fel cum, neinspirat, a modificat-o și înainte de disputa de la Pojorâta, contrazicând o regulă nescrisă din fotbal care spune că echipa câștigătoare nu se schimbă.

Dacă pe teren prorpiu s-a luptat ca ”leii”, elevii antrenorului Dănuț Mândrilă s-au ”pierdut” pe gazonul mare al stadionului ”Areni”. Încă din start s-a putut observa că fundașii de la Bucovina Pojorâta nu sunt în ritm și pe aceeași lungime de undă cu portarul lor. După a serie de mici greșeli, fundașuș Răuță îl ”pierde” pe drum pe Ionuț Plămadă care marchează cu un șut la colțul lung în minutul 14.

Și Mircea Negru și-a făcut simțită prezența în minutul 30 când a fructificat o pasă bună a lui Golofca. La 2-0, Bucovina Pojorâta s-a ”tăiat” și a mai încasat un gol înscris de vitezistul Golofca. La pauză nu a fost 3-0, ci 3-1, tânărul și valorosul atacant al oaspeților, Coman, punctând cu o lovitură excelentă de cap.

”Scuturați” de staff-ul tehnic în cele 15 minute de odihnă dintre reprize, cei de la Bucovina Pojorâta au revenit mai hotărâți pe teren în repriza secundă. Profitând și de o relaxare prematură a gazdelor, oaspeții au fost mai incisivi pe atac și au ratat două ocazii uriașe prin Buhăcianu și Coman, portarul sucevenilor, Niga, fiind mult mai pe fază decât colegul său Hânțescu în jocul de la Pojorâta.

În replică, pe contraatac, Rapid CFR Suceava a beneficiat de o situație monumentală de a marca, Gheorghiciuc șutând peste bară singur cu portarul R.Pop. S-a jucat pe contre până la finele celor 90 de minute de joc, fiecare din cele două grupări având ocazii bune de a înscrie. Pentru Bucovina Pojorâta totul s-a ”rupt” în minutul 73 când D.Cristescu a fost eliminat, oaspeții rămânând în doar nouă jucători după ce Jarda a văzut și el roșu în fața ochilor după o intrare dură la același Golofca care determinase și eliminarea fundașului Daniel Cristescu. Să fim sinceri, ”vitezistul” sucevenilor ar fi meritat și el un galben după o ”talpă” aplicată lui Căinari.

În final scorul putea lua proporții, dar atacanții suceveni s-au jucat cu ocaziile. ”capac” a fost penaltiul ratat de Sfrijan în prelungiri. Această ratare nu a contat, bine că același jucător marcase din penalty în disputa cu ACS Berceni.

A fost o victorie destul de clară a celor de la Rapid CFR Suceava în fața echipei Bucovina Pojorâta, așa cum se anticipase deja, oaspeții fiind neobișnuiți cu terenul lung și lat de pe ”Areni”. Situație complicată pentru Bucovina Pojorâta care a rămas la patru puncte în urma echipei sucevene, echipă care va avea și ea de luptat mai ales că va avea un program dificil cu deplasări la Berceni și Balotești.

Rapid CFR Suceava: Niga – D. Bălan, Sfrijan, Aeroaiei, Semeghin (cpt.) – Golofca, G. Apostol, Dănilă, Gheorghiciuc – M. Negru, I. Plămadă.

Rezerve: Hânţescu – Dudea, Mateciuc, Velescu, Voiciuc, Alecsandru, Bîgu.

Antrenor: Daniel Bălan

Bucovina Pojorâta: R. Pop – D. Cristescu, A. Răuţă, Moisii, Jarda (cpt.) – Juncănaru, Nuţescu, V. Stănescu, Căinari – M. Coman, Buhăceanu.

Rezerve: Puianu – Pâslaru, Acostăchioaie, Vitu, Duţică, Ţârţârău, R. Martin.

Antrenor: Dănuţ Mândrilă

Arbitru: Dan Florin Dreve (Cluj-Napoca); Asistenţi: Radu Despa şi Cristian Nicolae Lucaci (ambii din Baia Mare).

Rezultate înregistrate în etapa a VI-a a turneului play-out:

Rapid CFR Suceava – Bucovina Pojorâta         3-1

Gloria Buzău – ACS Berceni          2-1

CS Balotești – Ceahlăul Piatra Neamț     3-0 (echipa oaspete nu s-a prezentat la meci, a doua oară în play-off și probabil va fi exclusă din campionat).

Clasament play-out

1. Gloria Buzău   6       4       0       2       17-9  25

2. CS Baloteşti    6       3       3       0       11-3  23

3. Rapid CFR Suceava 6       3       1       2       12-10         21

4. ACS Berceni   6       2       1       3       13-9  21

5. Bucovina Pojorâta    6       3       1       2       12-10         17

6. Ceahlăul Piatra Neamţ      6       0       0       6       1-25  5

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava