Concert pascal
MOPAN Suceava

Ultimul meci al Ligii a II-a dintre Sportul Studenţesc şi Rapid Suceava s-a jucat ieri după o amânare de necrezut, situaţie creată de FRF. Pentru acest meci capital, care urma să stabilească ultima grupare care va retrograda din seria I a Ligii II-a, sucevenii i-au readus în regim de urgenţă pe mulţi dintre jucătorii care îşi terminaseră contractul.
Sucevenii au deschis scorul prin “contestatul” fundaş Sava în urma unui corner în minutul 16. Totul părea a decurge bine pentru elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu, însă în minutul 20, portarul Zăvoi se hazardează şi iese în fara careului. Arbitrul vede henţ şi îl elimină din joc.
Uluiala sucevenilor nu se soldează cu nimic pe tabela de scor, pentru ca experienţa unor jucători precum Semeghin, Daniel Bălan sau Mircea Negru să facă diferenţa.
În minutul 36 în urma junui penalty, Chiriac a marcat pentru 2-1 în favoarea echipei Rapid Suceava, pentru ca Semeghin să puncteze norocos pentru 3-1.

Debutul reprizei secunde a fost de bun augur pentru Rapid Suceava, tânărul Buliga marcând în proprie poartă după o centrare a lui Semeghin. Scorul era 4-1 pentru Rapid Suceava şi nimic nu se mai putea întâmpla.
Ferfelea, jucător de valoare “rătăcit” suspect la gruparea bucureşteană a redus din handicap din nou pentru Sportul Studenţesc. Chiar dacă a fost 2-4 la un moment dat, zarurile au fost aruncate şi Rapid Suceava a rămas să joace şi în sezonul viitor în eşalonul second al fotbalului românesc după un “bonus” marca Mircea Negru care a înscris ca la carte golul cinci al bucovinenilor.

A fost îndoială de- a lungul unui sezon competiţional dificil, dar la final s-a văzut faptul că Rapid Suceava nu a meritat să retrogradeze. Jucătorii şi staff-ul tehnic merită felicitări, la fel şi toţi cei care au contribuit la supravieţuirea echipei de fotbal a Sucevei. La fel cum am menţionat de nenumărate ori, Suceava merită să aibă o echipă de fotbal bună, de nivelul eşalonului doiîn fotbalul românesc şi a demonstrat în sezonul competiţional 2012-2013, încheiat dramatic, dar fericit, că are resurse.

Sportul Studenţesc: Vâlceanu – Baniţă, C. Mihai, Riţă, Dumitrescu – Văduva, B. Barbu, Olaru, Mareş – Ferfelea, Paţurcă.
Antrenor Virgil Andronache
Rapid Suceava: Zăvoi – Bălan, Fl. Plămadă, Sava, Semeghin – Doboş, Velescu, Sumanariu, Chiriac – Negru, I. Plămada. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava