Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a IV-a a seriei I a Ligii a II-a, Rapid CFR Suceava va primi sâmbătă de la ora 11.00 pe stadionul „Areni” vizita ocupantei primului loc în clasament, Săgeata Năvodari. Primul derby al sezonului va opune două formaţii deosebite, una deosebit de experimentată, care a retrogradat din primul eşalon valoric şi una doritoare de mare performanţă, alcătuită la rândul ei din fotbalişti de valoare.
„La fel ca şi oaspeţii noştri avem un debut bun de sezon competiţional şi vrem să câştigăm partida de sâmbătă. Ştim că Săgeata Năvodari are jucători buni şi experimentaţi, dar vom încerca să-i blocăm şi să ne facem jocul nostru ofensiv. Am spus ofensiv pentru că vom juca la victorie şi dorim ca publicul iubitor de fotbal din Suceava să ne ajute. Presiunea rezultatului este pe umerii lor pentru că şi-au anunţat deja dorinţa de promovare, noi fiind cei care nu avem nimic de pierdut pentru că obiectivul nostru este clasarea în primele şase la final de campionat.
Atmosfera din lotul echipei noastre este una deosebită şi toţi băieţii sunt concentraţi pentru a lua toate cele trei puncte puse în joc” a declarat antrenorul echipei Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu.
„Trebuie să profităm de momentul bun pe care-l traversăm şi să-l punctăm. Nu ne hazardăm în declaraţii şi vrem ca rezultatul şi jocul să vorbească pentru noi. Avem o echipă competitivă în acest moment şi ne vom lupta pentru victorie” a spus şi unul dintre jucătorii de bază ai echipei sucevene, Claudiu Velescu.
„Cu o atitudine bună şi determinare pe teren suntem convinşi că putem să-i învingem. Invităm publicul pe stadion pentru că avem nevoie de susţinerea lor” a completat unul dintre mijlocaşii de mare perspectivă ai echipei Rapid CFR Suceava, Ciprian Sumanariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava