Concert pascal
MOPAN Suceava

În runda a XVIII-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava va evolua mâine pe terenul grupării Oţelul Galaţi. După o serie de rezultate neconvingătoare, gruparea suceveană va încerca să dreagă „busuiocul” în ultima rundă din acest an, în deplasare. Dacă la un moment dat, după meciul de la Rapid Bucureşti, echipa pregătită de Bogdan Tudoreanu era pe locul secund în clasamentul seriei I cu 19 puncte, în ultimele şase partide din campionat ea a adunat doar două puncte din 18 posibile şi a ajuns pe locul VII în clasament, loc în afara turneului play-off.
Pentru a avea o vacanţă cât de cât liniştită, sucevenii trebuie să învingă la Galaţi. Sucevenii au un moral „subţirel” după înfrângerea de pe „Areni” cu SC Bacău, însă nici gazdele nu stau prea bine după ce au încasat patru goluri la Pojorâta. Cum SC Bacău va juca la Buzău, echipa suceveană are şansa să se apropie de principala ei contracandidată la ultimul loc de play-off în cazul unui succes.
Partea a II-a a sezonului competiţional 2015-2016 a seriei I a Ligii a II-a de fotbal va debuta în data de 27 februarie a anului viitor. Rapid CFR Suceava are, relativ, un program avantajos până la finele sezonului regulat având de jucat patru partide pe teren propriu şi doar trei în deplasare. Sucevenii vor avea însă pe „Areni” partide „grele” cu ACS Berceni, Farul Constanţa, Rapid Bucureşti şi Academica Clinceni, în deplasare având de înfruntat grupări mai slab cotate ca CS Baloteşti şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Etapa a XVIII-a a seriei I a Ligii a II-a programează meciurile:
Oţelul Galaţi – Rapid CFR Suceava
ACS Berceni – Bucovina Pojorâta
Farul Constanţa – Dunărea Călăraşi
Ceahlăul Piatra Neamţ – Academica Clinceni
Gloria Buzău – SC Bacău
CS Baloteşti – Dacia Unirea Brăila

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava