Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a XII-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava va avea un meci extrem de dificil pe terenul formaţiei Academica Clinceni. Sucevenii au avut o pauză datorată retragerii echipei din Dorohoi şi au avut posibilitatea de a recupera toţi jucătorii incerţi. De partea cealaltă, gruparea din Clinceni se prezintă la această întâlnire după ce a reuşit să câştige in-extremis la Pojorâta. La acest meci a fost prezent şi antrenorul secund al echipei Rapid CFR Suceava, Mihai Guriţă, care a strâns informaţii despre adversari. Partida se va disputa mâine sâmbătă, de la ora 11.00
„Ne aşteaptă poate cea mai grea săptămână din acest sezon competiţional cu trei partide deosebit de complicate. În prima dintre ele vom întâlni în deplasare formaţia din seria I cu cel mai bun atac, Academica Clinceni.
Băieţii noştri au avut posibilitatea să se odihnească şi la acest meci avem disponibil întreg lotul de jucători. Vom încerca să ne apărăm cât mai exact şi să contrataacăm. Am primit informaţii utile de la Mihai Guriţă şi ne vom strădui să acordăm atenţie sporită atacanţilor.
Academica Clinceni are în componenţă câţiva fotbalişti de valoare care au evoluat în Liga I şi un punct câştigat aici va fi extrem de important. După acest joc ne aşteaptă două partide complicate pe propriul teren, miercuri 11 noiembrie cu Dunărea Călăraşi şi sâmbătă, 14 noiembrie, cu Dacia Unirea Brăila. Trebuie să ne mobilizăm exemplar, mai ales în faţa propriilor suporteri, pentru că două victorii pe „Areni” ne-ar plasa într-o poziţie foarte bună pentru atingerea obiectivului propus, calificarea în turneul play-off” a declarat antrenorul echipei Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu.

Etapa a XII-a a seriei I a Ligii a II-a programează meciurile:
Academica Clinceni – Rapid CFR Suceava
Ceahlăul Piatra Neamţ – ACS Berceni
Dunărea Călăraşi – Bucovina Pojorâta
Dacia Unirea Brăila – Gloria Buzău
Rapid Bucureşti – Oţelul Galaţi
Farul Constanţa – CS Baloteşti

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava