Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

În ultima partidă oficială a anului, Rapid CFR Suceava va primi, sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul „Areni”, vizita echipei CS Baloteşti. Sucevenii vor să se despartă de proprii suporteri cu o victorie care să le conserve locul secund în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a şi să le asigure o vacanţă liniştită după o primă parte foarte bună a sezonului competiţional 2014-2015.
Vremea a încercat să le pună piedici fotbaliştilor suceveni, dar îngrijitorii stadionului s-au mobilizat şi au curăţat terenul de zăpadă astfel ca meciul să se dispute în condiţii bune. Elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu nu au pe ordinea de zi decât victoria, ei câştigând şi în tur la Baloteşti cu 2-1.
„Vrem să încheiem această primă parte a campionatului cu o victorie şi să mulţumim publicului astfel pentru sprijinul acordat. Am avut, deocamdată, un sezon competiţional foarte bun în opinia mea şi sper să continuăm la fel.
Nu vom putea conta la această partidă pe serviciile lui Matei şi Marinkovic, primul accidentat, cel de-al doilea suspendat, dar sunt convins că cei care-i vor înlocui se vor descurca. Avem nevoie de cele trei puncte puse în joc pentru a avea o vacanţă liniştită. Vom vedea apoi în pauza competiţională ce schimbări se mai pot face în lot şi, din nou, sper să rămânem şi în 2015 în aceeaşi formulă” a declarat antrenorul echipei Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu.

Etapa a XVI-a a Seriei I a Ligii a II-a programează meciurile:
Rapid CFR Suceava – CS Baloteşti
ACS Berceni – Unirea Slobozia
SC Bacău – Săgeata Năvodari
Academica Piteşti – CF Brăila
FC Voluntari – FCM Dorohoi
Gloria Buzău – Farul Constanţa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava