Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimul meci de pregătire de dinaintea începerii sezonului competițional oficial, Rapid Suceava a jucat sâmbătă 22 februarie pe stadionul din Sfântu Ilie cu concitadina Sporting. La capătul unui meci disputat, un meci influențat de starea suprafeței de joc, formația de ligă a II-a s-a impus cuscorul de 3-1 (2-1). Divizionara secundă a deschis scorul înca din startul partidei, când Negru a impins în poartă o minge venită de la Cerlincă. Stănescu a dublat avantajul Rapidului cu un șut puternic de la marginea careului, la capătul unei faze la care au mai participat Bâgu și Negru. Sporting a redus din handicap până la pauza, prin Viu, care a trimis pe lângă Pascal din interiorul careului.
Repriza secundă s-a desfășurat în mare parteîin jumătatea de teren a divizionarei a treia, însă trupa lui Bogdan Tudoreanu a mai înscris doar o singură daăa. Semeghin l-a invins pe Bejenariu dintr-o lovitură liberă de la 16 metri.
Rapid Suceava: Pascal – Bălan, Ferariu, Sava, Semeghin – Bâgu, Stănescu, Sumanariu, Cerlincă – Ionesi, Negru. Au mai intrat Hânțescu, Vitu, Golofca, I. Plămaăa, Arotăriței, Gafița, Spătar, Fedorovici și Ioancea.
Sporting Suceava: Bejenariu – Daneliuc, Nastasiu, Longher, Moldovan – Nițu, Gheorghiciuc, Cuțaș, Viu – Catargiu, Luțac. Au mai intrat Costan, Antonesei, Tibichi, Vornicu, Rotar, Amariei, Siminicariu și Vișinari.

“Am avut parte de o pregătire bună de iarnă și cred că suntem în forma optimă pentru debutul meciurilor oficiale. Nu am jucat prea multe partide amicable, dar nu cred că acest lucru va conta foarte mult.
Avem un lot complet, acum că arevenit și Daniel Bălan și dacă vom reuși să-l transferăm și pe Cristi Gafița de la Ceahlăul Piatra Neamț, atunci suntem gata să ne luptăm până la capăt pentru evitarea retrogradării” a declarat antrenorul echipei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.
În etapa a XVII-a a seriei I a Ligii a II-a, Rapid Suceava va evolua pe terenul celor de la ACS Berceni, sâmbătă 1 martie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava