MOPAN Suceava

Aproximativ 500 de spectatori au venit în tribune la meciul dintre Rapid Suceava și Gloria Buzău, primul oficial pe ”Areni” în acest an. Terenul, deși puțin moale, s-a prezentat în condiții bune dacă ne gândim la vremea din ultimele zile.
La capătul unui joc cu destul de puține faze de poartă, gazdele au reușit să se impună la limită printr-un autogol semnat de Dăniță, acesta trimițând în propria poartă cu capul balonul centrat de Daniel Bălan.
Prima repriză a disputei dintre Rapid Suceava și Gloria Buzău, dispută contând pentru etapa a XVIII-a a seriei I a Ligii a II-a, a fost una fără goluri, una în care oaspeții au pasat mai mult, elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu încercând să surprindă pe contraatac. Sucevenii au mizat pe jucători mici și iuți precum Golofca sau Ionesi, jucători care să profite de viteza lor pe un teren alunecos în fața masivilor fundași buzoieni. Rapidiștii suceveni au avut și faze bune de poartă, însă de fiecare dată ultima pasă sau centrare a lăsat de dorit. De partea cealaltă, jucătorii pregătiți de Ion Viorel au replicat cu câteva șarje periculoase, atacuri rezolvate bine de fundașii Velescu și Sava. A fost 0-0 la pauză, dar tehnicienii suceveni și-au dat seama că se poate mai mult în fața unei echipe destul de ”cuminți” și au încercat să forțeze atacul în partea secundă.
Imediat după pauză Ionuț Plămadă i-a luat locul în ofensivă lui Ionesi, pentru ca mai apoi Arotăriței să-l înlocuiască pe Bâgu, iar Gafița pe Mircea Negru.
Odată cu schimbările effectuate au început să apară și ocaziile de gol. Campionul ratărilor a fost Ionuț Plămadă, atacntul sucevean nereușind să găsească plasa porții adverse din situații foarte bune. Totuși, pe final de meci, la o fază în care ”rotofeiul” Gafița a reușit o deviere bună, mingea a ajuns la ”fâșnețul” Golofca care l-a deschis bine pe partea dreaptă pe Daniel Bălan. Centrarea experimentatului jucător sucevean, destul de neinspirat până la această fază, a fost trimisă în plasa porții buzoiene de propriul fundaș Dăniță. Singurul lucru care a mai fost consemnat până lafluierul final a fost eliminarea lui Mihăescu, de la oaspeti, a fost pentru un fault dur asupra lui Daniel Bălan.
Scorul a rămas nemodificat până la final și Rapid Suceava a reușit o victorie frumoasă și muncită, chiar dacă ea a venit abia în minutul 85. Moral bun pentru gruparea suceveană pentru partida de miercuri de la Târlungeni. În următorul joc pe stadionul ”Areni”, Rapid Suceava va primi sâmbătă 15 martie vizita celor de la SC Bacău.
Rapid Suceava: Hânțescu – D.Bălan, Velescu, Sava, Semeghin – Bâgu, Ferariu, Sumanariu, Golofca – Negru, Ionesi. Au mai intrat I. Plămadă, Arotăriței și Gafița.
Gloria Buzău: Stoicescu – Airinei, C. Vlaicu, Scarlat, Agache – Pușcașu, Mihăescu, M. Ion, Burlacu – Pantelie, G. Marcu. Au mai intrat Abba, Fl. Alexandru și Dăniță.

Rezultate consemnate în etapa a XVIII-a a seriei I a Șigii a II-a:
Rapid București – CF Brăila    5-2
Farul Constanța – Unirea Clinceni    0-0
Unirea Slobozia – CSMS Iași    0-2
Rapid Suceava – Gloria Buzău    1-0
Dunărea Galați – ACS Berceni    2-2

Rapid Suceava a câștigat disputa cu Gloria Buzău printr-un autogol, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava