Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava a susținut un prim meci amical în acest presezon competițional, la finele săptămânii trecute, pe terenul ”Nada Florilor” din Fălticeni. Adversara grupării sucevene a fost echipa care a încheiat pe locul secund sezonul precedent al Ligii a IV-a, Șomuzul Preutești.
La capătul unui meci dinamic, formația de Liga a II-a s-a impus cu scorul de 4-0. Pentru echipa pregătită de antrenorul Bogdan Tudoreanu au marcat Negru, Sumanariu, Golofca și Marinkovic. Partida a constituit doar un test de verificare pentru noii jucători veniți la echipa suceveană și o încercare de a vedea tonusul jucătorilor înaintea cantonamentului.
Cu ocazia acestei întâlniri, sucevenii l-au testat și pe Aioanei, un mijlocaș central venit de la Ceahlăul II Piatra Neamț. Daniel Bălan și Sava au fost învoiți la meciul cu Șomuzul Preutești.
Rapid Suceava (repriza I): Butnariu – Sumanar, Ferariu, Vitu, Semeghin – Luțac, Stănescu, Aioanei, Bâgu – Negru, Matei.
Rapid Suceava (repriza a II-a): Pascal – I.Plămadă, Ferariu, Velescu, Spătar – Cerlincă, Burcea, Duman, Sumanariu, Golofca – Marinkovic.
Șomuzul Preutești: Bursuc – Filip, Simion, Constantin, Ailenei, Ungureanu, Clim, Beclea, Crăciun, Dragomir, C.Vasiliu. Au mai evoluat: R.Vasiliu, Alexandru, Rusu, I.Gheorghe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava