MOPAN Suceava

Rapid Suceava a suferit în etapa a VIII-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal cel mai usturător eșec din acest debut de sezon competițional fiind învinsă de Farul Constanța cu 3-0. Cu mai mulți jucători care au evoluat în primul eșalon valoric, gruparea de pe litoral a fost ”vioara întâi” și a știut să valorifice mai bine ocaziile avute.

Meciul dintre Farul Constanța și Rapid Suceava a început practic de la scorul de 1-0, Chițu profitând de o greșeală mare în defensiva sucevenilor chiar în minutul 10. Momentul psihologic al partidei s-a consumat în minutul 18 când Sfrijan s-a trezit singur în careul constănțenilor după o eroare a lui Ionescu, dar a trimis incredibil pe lângă poartă. La pauză a fost 2-0 pentru Farul Constanța în disputa cu Rapid Suceava, același Chițu reușind să puncteze.

Nu s-a terminat 2-0 pentru constănțeni, ci 3-0, pentru că în minutul 59 Pătulea a înscris cu capul după o centrare a lui Chițu. Scor final Farul Constanța – Rapid Suceava 3-0 și pe elevii antrenorului sucevean Bogdan Tudoreanu îi așteaptă un meci dificil sâmbătă 17 octombrie cu Ceahlăul Piatra Neamț, echipă aflată în mare criză de puncte.

Farul Constanța Gudea – Nicorec, Fl. Pătraşcu, Ş. Rusu, Barna – Mihai Ion, Ad. Ionescu, Cristocea, Milea – S. Chiţu, Pătulea.

Rezerve: Dinu – Ţăranu, Grigoraş, Corcoveanu, Băjan, Butoi, T. Bălan.

Antrenor: Constantin Gache

Rapid Suceava: Hânţescu – D. Bălan, S. Ciobanu, R. Sava, Semeghin – Jitariuc, Vrabie, Sfrijan, Aeroaiei – M. Enciu, Sumănariu.

Rezerve: Niga – Velescu, G. Apostol, Dănilă, M. Negru, E. Sandu, Golofca.

Antrenor: Bogdan Tudoreanu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava