Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava s-a reunit la începutul acestei săptămâni, pe stadionul “Areni”, în vederea începerii pregătirilor pentru viitorul sezon al Ligii a II-a, unul cu mai multe probleme financiare şi incertitudini ca niciodată. La primul antrenament al verii, la care au ţinut să asiste şi câţiva membri ai galeriei, sub comanda antrenorilor Bogdan Tudoreanu, Laurenţiu Andrieş şi Mihai Guriţă au fost prezenti 25 de jucători.
În condiţiile în care Bălan, Velescu şi Apostol au fost învoiţi, la şedinţa de pregătire, una extrem de lejeră, au participat doar 12 jucători din lotul cu care “ceferiştii” încheiau ediţia trecută de campionat pe locul 5, este vorba despre Pascal, Sava, Ferariu, Semeghin, Onciu, Sumanariu, Vornicu, Golofca, Bâgu, Ghiorghiciuc, Sfrijan şi Negru. Pe lângă aceştia, pe gazonul stadionului “Areni” au mai păşit nu mai puţin de 12 jucători sub 19 ani: T. Niga – C. Tăutianu, Jitariuc, Nechifor, Airoaie, Ilie, Marţolea, Dănilă, Mihai, Antonesei, C. Bosânceanu şi Rotariu. Singura noutate certă din curtea Rapidului a fost portarul Vlad Hânţescu, revenit sub formă de împrumut pe filiera Academia Hagi.


Bogdan Tudoreanu speră ca, până la sfârşitul acestei săptămâni, să fie stabilit atât lotul de jucători cât şi obiectivul Rapidului pentru viitorul sezon. Totul, a precizat antrenorul sucevean, depinde de modul în care se vor finaliza discuţiile cu noul finanţator pe care actuala conducere al clubului încearcă să-l facă să investească în clubul sucevean.
“Suntem în discuţii cu un nou investitor, care ar putea prelua 50% din club. Dacă acestea discuţii se vor finaliza, situaţia financiară va fi alta, probabil şi obiectivele echipei pentru viitorul sezon”, a declarat antrenorul Tudoreanu.
Antrenorul “ceferiştilor” a menţionat că are în acest moment trei posturi deficitare în cadrul echipei şi şi-a manifestat speranţa că macar 6 dintre cei 12 jucători sub 19 ani vor demonstra în perioada de pregătire de vară că merită un loc în lotul pentru viitoarea stagiune.


“Avem în atenţie cu mai mulţi jucători, pe posturile în care suntem deficitari. În primul rând ne trebuie cel puţin doi atacanţi, un fundaş central şi un fundaş stânga pentru că nu ştim când Bâgu va fi apt de joc 100%. Avem foarte mulţi copii tineri, care sper să confirme. Vreau să opresc minim şase dintre ei în lot”, a mai spus Bogdan Tudoreanu.
Viitorul sezon al Ligii a II-a va debuta pe 29 august, într-un format pe care nu-l ştie deocamdată nimeni. Până atunci, “ceferiştii” au în plan efectuarea unui cantonament montan la Poiana Negrii, dar şi disputarea a 6-7 meciuri de verificare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava