Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapidul Suceava şi-a trecut în cont cel de-al doilea rezultat de egalitate consecutiv, după ce a remizat, 1-1, în meciul amical disputat la finele acestei săptămâni în compania echipei FCM Dorohoi.
Aflati la cel de-al cincelea joc de pregătire în decurs de doar zece zile, “ceferiştii” au trecut în două rânduri pe lângă deschiderea scorului în primul sfert de oră. Tiron şi-a încercat primul tirul, cu un şut din unghi, reţinut de Hărăguţă, pentru ca acelaşi portar al oaspeţilor să se evidenţieze la executia fără preluare a lui Golofca, respingând mingea în corner. Oboseala, teren deosebit de incomod şi jocul destul de aprig pentru un meci amical, a făcut ca nervii să cedeze şi centralul Robert Sroder i-a arătat direct cartonaşul roşu mijlocasului rapidest Apostol pentru un fault dur. Sfrijan i-a luat locul peste doar câteva minute, iar cele două formaţii au continuat 11 contra 11.
Trupa antrenată de Vespazian Colban a început mai bine repriza secundă, dar Roheţki s-a opus de două ori deschiderii scorului. Pe fondul dominării, botoşănenii au marcat primii în minutul 65, cand Ivaşcă a executat un corner de pe partea stângă, iar Marin a înscris cu o lovitură de cap la colţul lung.
Formaţia suceveană a restabilit egalitatea în minutul 75, când Golofca l-a învins pe veteranul Vasile Prisacă cu un şut din interiorul careului sub bara transversală.
În ultimul minut de joc, “ceferiştii” puteau obţine victoria, dar mingea reluata de Negru a şters bara.

Rapid Suceava (prima repriză): Pascal – D.Bălan, Plecanciuc, Ferariu, Spătar – Tiron, Apostol (Sfrijan), Sumanariu, Golofca – Moroşanu, Buziuc.
Rapid Suceava (repriza a doua): Roheţki – D.Balan (Golofca), Sava, Ferariu (Apostol), Spătar – Vornicu, Sfrijan, Ghiorghiciuc, Săvoaia – Negru, Marinkovic.
Antrenorul Bogdan Tudoreanu nu a putut miza la meciul cu FCM Dorohoi pe serviciile lui Semeghin, Velescu şi Bâgu, ultimul urmând să rateze şi el primele două etape din sezonul de primavară din cauza unei accidentări la genunchi. În schimb, pe parcursul primei reprize, tehnicianul Rapidului l-a putut urmări la lucru pe Bogdan Moroşanu, un atacant în vârstă de 22 de ani venit în probe la gruparea de pe „Areni” de la CSMS Iaşi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava