MOPAN Suceava

Terenul sintetic din complexul LPS Suceava a găzduit ieri primul amical din perioada de pregătire de iarnă al echipei de fotbal Rapid Suceavaveană. Formația suceveană pregătită de antrenorul Costel Ilie a întîlnit colega de serie în Liga a II-a, Dacia Unirea Brăila.
La capătul unui meci echilibrat, scorul a fost egal, 0-0. Ambele formații au avut ocazii de a marca, însă atacanții celor două grupări s-au pripit în fața porții. S-a putut observa, lipsa unei acumulări fizice în ceea ce-i privește pe suceveni pentru că ei nu au făcut un stagiu de pregătire centralizată încă, de cealaltă parte brăilenii acuzând oboseala după cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc.

Pentru Rapid Suceava în prima repriză au evoluat:
Niga – D.Bălan, D.Ciobanu, Sfrijan, Semeghin – Aeroaiei, Apostol, Botezatu, Gheorghiciuc – E.Sandu, Tudorache.

În partea secundă au jucat:
Hânțescu – Mateiciuc, Tăutianu, Velescu, I.Mihai – Dănilă, Gheorghiciuc, Jitariuc, E.Sandu – Bâgu, T.Galan. Au mai intrat pe parcurs: Nechifor, Păvăluc, Coroamă și Corniciuc. Din lot a lipsit Mircea Negru.
”A fost doar un meci de pregătire în care am dorit să-i urmăresc la lucru pe cei noi veniți, în principal. Avem ceva probleme în compatimentul median, însă va trebui să rezolvăm acest fapt. Ne trebuie un mijlocaș de valoare și un fundaș central de nădejde” a declarat antrenorul echipei Rapid Suceava, Costel Ilie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava