Concert pascal
MOPAN Suceava

Din sezonul 2015-2016, echipele participante în eşalonul secund al fotbalului românesc vor fi obligate să folosească pe toată durata partidelor doi fotbalişti sub 19 ani. În aceste condiții, antrenorii Bogdan Tudoreanu, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş au organizat la finele săptămânii trecute un meci şcoală în compania echipei de juniori a clubului, pentru a vedea la lucru o serie de tineri jucători care ar putea face parte din lotul primei echipe.
T. Niga, Nechifor, Jitariuc, Tăutian, Marţolea (toţi LPS Suceava), Mihai (Dinamo Oneşti), Antonesei, Ilie (ambii Şomuzul Fălticeni), Airoaoei, Dănilă (ambii Vicov) şi Rotariu, care a evoluat în ultimii ani în competiţiile de juniori din Italia sunt jucătorii care au început pregătirile împreună cu gruparea de liga a doua suceveană şi speră să prindă un loc în lotul pentru viitorul sezon.
„Nu mai puţin de şase locuri din lotul de 25 vor fi ocupate de juniori. O să testăm mai mulţi jucători de perspectivă în perioada următoare, urmând să alegem tinerii cei mai talentaţi, care ne vor putea ajuta cu adevărat în stagiunea următoare”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava