MOPAN Suceava

Rapid Suceava a suferit prima înfrângere din partidele amicable ale presezonului oficial după ce sâmbătă 8 august pe ”Areni” a fost învinsă cu 3-2 de SC Bacău. În fața a cel mult 100 de spectatori și pe o căldură infernală, gruparea suceveană a început bine și a deschis scorul prin Matei. Oaspeții au replicat după doar cinci minute și au egalat prin Dumitriu. La pauză a fost 2-1 în favoarea gazdelor, Daniel Bălan transformând un penalty acordat în urma unui fault asupra lui Marinkovic.
La reluare jocul a pierdut în intensitate și interes, sucevenii greșind decisive în câteva rânduri. La o fază destul de simplă, Semeghin îi pasează puțin cam scurt înapoi portarului Pascal, acesta se ”pierde cu firea” și ”bărbierește” balonul care ajunge la Curileac care înscrie nestigherit pentru 2-2. La o altă situație de atac a oaspeților, Ferariu atacă decisiv în careu, iar arbitrul acordă lovitură de la 11 metri. Claudiu Tudor transform și duce scorul la 3-2 pentru SC Bacău. Până la finalul celor 90 de minute de joc nu se mai întâmplă nimic interesant și Rapid Suceava – SC Bacău se încheie cu scorul de 2-3.

Rapid Suceava (prima repriză): Rohetki – Bălan, Velescu, Plecanciuc, Semeghin – Bâgu, Apostol, Sumanariu, Cerlincă – Marinkovic, Matei.
Rapid Suceava (repriza a doua): Pascal – Bălan, Ferariu, Plecanciuc, Semeghin – Golofca, Sumanariu, Ionescu, Burcea, Jitaru – Matei.

Liga a II-a, probabil cu două serii a câte 12 echipe

Se pare că LPF2, care se va ocupa începând din sezonul următor de organizarea eşalonului secund, a structurat sistemul de desfăşurare al ediţiei de campionat 2014-2015. Competiţia se va disputa probabil într-un format de două serii de câte 12 echipe, urmând să retrogradeze direct la finalul sezonului ultimele două clasate din fiecare serie.
Vor promova echipele clasate pe primul loc din fiecare serie, iar locurile 11-12 vor retrograda direct. Având în vedere faptul că Liga a III-a va avea cinci serii, ultima retrogradată va fi decisă în urma unui meci de baraj între ocupantele poziţiilor a 10-a.
Dacă aceste hotărâri vor fi validate de Comitetul Executiv din data de 13 august, componenţa celor două serii de Liga a II-a ar urma să arate astfel:

Seria I: ACS Bacău, FC Baloteşti, ACS Berceni, CS Brăila, CS Clinceni (Academica FC Argeş), FCM Dorohoi, CS Farul Constanţa, SC Gloria Buzău, Săgeata Năvodari, Unirea Slobozia, Rapid CFR Suceava, FC Voluntari.
Seria a II-a: FC Bihor, FC Caransebeş, Fortuna Câmpina, CS Mioveni, FC Olt Slatina, Şoimii Pâncota, Metalul Reşiţa, Olimpia Satu Mare, CSM Râmnicu Vâlcea, ACS Poli Timişoara, Unirea Tărlungeni, Corona Braşov (participare incertă).

Rapid Suceava a pierdut amicalul cu SC Bacău de pe ”Areni”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava