MOPAN Suceava

Rapid Suceava a încheiat seria jocurilor amicale cu o dispută împotriva echipei primă ligă, Ceahlăul Piatra Neamţ. La capătul unui joc echilibrat şi dinamic, gazdele nemţene s-au impus cu scorul de 2-1 (0-0).

Prima repriză a fost una în care s-a jucat de la egal la egal, niciuna dintre cele două echipe nereuşind să găsească drumul spre plasa porţii adverse. A fost 0-0 după primele 45 de minute şi sucevenii s-au ţinut bine împotriva uneia dintre cele mai în formă grupări din debutulu acestui sezon al Ligii I. Pentru a suplimenta moralul gazdelor, arbitrul a acordat uşor o lovitură de la 11 metri imediat după pauză. Golubovici a marcat şi Ceahlăul Piatra Neamţ a trecut în avantaj.

Tot elevii lui Vasile Miriuţă au punctat şi pentru 2-0 prin senegalezul Bebeto, aflat în probe sub Pietricica. De partea cealaltă, formaţia suceveană a redus din diferenţă în minutul 70, când Ionesi a finalizat cu capul o minge centrată din lovitură liberă.

Rapid Suceava: Pascal – D.Bălan, Fl. Plămadă, Sava, Semeghin – Căinari, Velescu, Apetri, Luţac – Negru, I. Plămadă. Antrenori: Marin Barbu şi Bogdan Tudoreanu.
Au mai intrat: Artenie, Cristescu, Nastasiu, Sumanariu, Stănescu, Cerlincă şi Ionesi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava