MOPAN Suceava

Rapid Suceava nu a reușit să ”scoată” niciun punct în prima etapă a sezonului competițional 2015-2016 al seriei I a Ligii a II-a de fotbal, pierzând cu 0-1 pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila. De ce s-a temut antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu, nu a scăpat, plusul de experiență al unor jucători de la formația dunăreană fiind decisiv, fostul jucător de Liga I, Onofraș, marcând singurul gol al partidei.

În prima repriză lipsa de omogenitate a grupării sucevene a făcut ca gruparea gazdă să domine jocul. Deși prima ocazie de gol a aparținut oaspeților, Enciu trimițînd cu capul pe lângă poartă dintr-o poziție bună, brăilenii au au preluat inițiatiativa și au creat panică în preajma porții apărate de Hânțescu. Portarul sucevenilor s-a descurcat admirabil, dar nu a mai avut ce face în minutul 31, când Sorin Radu a fost păcălit de o deviere cu capul a lui Pușcașu și Onofraș a ”ciupit” cu vârful bocancului balonul care s-a dus în plasă.

În partea secundă a întâlnirii dintre Dacia Unirea Brăila și Rapid Suceava jocul a fost mult mai echilibrat, elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu fiind la cârma jocului. Din păcate, jucătorii suceveni s-au pripit la ultimul șut, ultima pasă sau ultima centrare și nu au reușit să marcheze. Brăilenii au avut șanse de gol pe contraatac, goalkeeper-ul Hânțescu fiind din nou la înălțime în poarta sucevenilor.

Așadar înfrângere în primul meci din acest sezon competițional al Ligii a II-a pentru Rapid Suceava și partidele cu Bucovina Pojorâta și apoi Gloria Buzău, care vor avea loc pe ”Areni”, devin extrem de importante echipa pregătită de Bogdan Tudoreanu.

Dacia Unirea Brăila: Mitrea – G. Niţă. L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – C. Roşu, Olenic (cpt.), Puşcaşu, Necoară – Onofraş, P. Ioan.

Rezerve: Leu – Iosofache, Moise, Frunză, Istrate, Stângaciu, Muscă

Antrenor: Alin Pânzaru

►Rapid CFR Suceava: Hânţescu – D. Bălan, Ferariu, S. Ciobanu, Semeghin (cpt.) – Vrabie, Onciu, Sftijan, Jitariuc, Aeroaiei, M. Enciu.

Rezerve: Pascal – Tăutianu, Golofca, Sumanariu, Apostol, Ed. Sandu, Strugariu.

Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Arbitru: Eduard Ioniţă; Asistenţi: Florin Iacob şi Erchian Ionus (toţi din Constanţa).

Sursa foto:www.obiectivbr.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava