Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, Rapid Suceava a disputat cel mai puternic meci amical al presezonului competițional pe terenul grupării Ceahlăul Piatra Neamț. Formația pregătită de antrenorul Bogdan Tudoreanu a avut o evoluție peste așteptări ridicându-se la nivelul grupării de prim eșalon valoric. Din păcate, echipa suceveană nu și-a valorificat ocaziile avute și a greșit la una din cele două situații de gol ale gazdelor pierzând cu 1-0.
”Am făcut un joc foarte bun în special în prima repriză când am avut cel puțin șapte ocazii de gol care au culminat cu șutul în transversal a lui Semeghin. Puteam beneficia și de un penalty, dar nu a fost să fie. Gazdele am trecut cu greu jumătatea terenului în primele 45 de minute și nu au avut nicio situație clară de a marca. În repriza secundă, nemțenii au mai echilibrat jocul și au marcat la prima, din cele două șanse de a înscrie. Vechea noastră meteahnă de a nu ne descurca la loviturile libere ne-a costat, Dimitrios Sialmas punctând cu o deviere de cap în urma unei centrări bune a lui Stana. Ceahlăul Piatra Neamț a mai avut o ocazie mare de gol în minutul 90, dar Rohețki a apărat. Sunt mulțumit de modul în care am jucat și am demonstrat că avem potențial” a declarat antrenorul echipei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.

Ceahlăul Piatra Neamț: Jovic – Rusu, Gorea, Cazan, Slavickas – Gheorghiu, Tăbăcariu, Margina – Popadiuc, Balint, Ștefănescu.
Au mai intrat pe parcursul partidei: Vono – Chirieletti, Mateciuc, Wellyson, Rafael, Aldea, Stana, Drăghiceanu, Cîrjan, Sialmas.
Rapid Suceava: Rohețki – D.Bălan, Ferariu, Sava, Semeghin – Sfrijan, Apostol, Sumanariu, Tiron – Buziuc, Golofca.
În următorul meci amical Rapid Suceava va juca miercuri, tot la Piatra Neamț cu ACS Bacău. După pauză au mai jucat: Săvoaia, Marikovic, Gheorghiciuc, Vornicu, Spătar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava