Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a XI-a a Seriei I a Ligii a II-a, Rapid Suceava a jucat duminică pe terenul celor de la CF Brăila. Formaţia suceveană a jucat bine, mai ales în prima repriză, în care a fost peste adversara ei, care a jucat joia trecută în Cupa României, dar nu a reuşit să concretizeze ocaziile avute. Partea secundă a fost mult mai echilibrată, situaţii bune de gol fiind de ambele părţi. Din păcate la ultima fază a meciului, gazdele au avut noroc şi Ciocâlteu a înscris aducând victoria gazdelor, una deloc meritată. Rapid Suceava a abordat bine meciul cu CF Brăila, elevii antrenorilor Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu fiind superiori ca posesie şi prospeţime fizică faţă de jucătorii formaţiei gazdă. Cea mai clară ocazie a primei reprize a aparţinut lui Ionuţ Plămadă care a trimis de puţin pe lângă poartă cu capul o minge centrată de pe partea dreaptă. În sprijinul dominării sucevene au venit şi cele patru cornere, faţă de niciunul al brăilenilor.

Repriza a doua a fost mult mai echilibrată, dunărenii fiind mai prezenţi în careul sucevean. Oricum, cele mai mari ocazii de a marca ale ultimelor 45 de minute au aparţinut tot sucevenilor, Sumanariu şi Daniel Bălan greşind ţinta din poziţii excelente. Şi CF Brăila a avut două ocazii bune de a marca, dar nu a găsit drumul spre plasa porţii sucevene. În minutul 94 însă, dintr-o “bulibăşeală” în careul sucevean, balonul a sărit la Ciocâlteu care a înscris şi a adus trei puncte pentru brăileni.

Din nou neinspiraţie şi ghinion pentru suceveni care nu ştiu să profite de avantajele pe care le-au avut în partidele jucate în acest tur de campionat. Va fi o etapă de pauză pentru Rapid Suceava care trebuie să analizeze serios ce a greşit, ce a făcut bine, să elimine erorile şi să pună accent pe lucrurile bune.

Rapid Suceava: Pascal – D. Bălan, Fl. Plămadă, Lozneanu, Bosancu – Căinari, Sumanariu, Velescu, Spătar – I. Plămadă, Marinkovic. Au mai jucat Gheorghiu, Homneac şi Sava.

 

Rezultate înregistrate în etapa a XI-a a Seriei I:

Sportul Studenţesc – Delta Tulcea 0-4

Unirea Slobozia – Dunărea Galaţi 1-1

Chindia Târgovişte – Farul Constanţa 4-1

CS Buftea – Dinamo II 2-4

Săgeata Năvodari – FC Botoşani 2-1

CF Brăila – Rapid Suceava 1-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava