MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, Rapid Suceava a jucat un amical de ”lux” cu componenta Ligii I, FC Vaslui. Pentru a-i ține în ”priză” pe jucători, din cauza pauzei competiționale în ambele Ligi, tehnicienii celor două echipe au hotărât să facă un joc de pregătire.
Dacă sucevenii au folosit în formula de start cel mai bun unsprezece posibil, gazdele au utilizat jucători care au evoluat mai puțin în campionat. Din lotul grupării sucevene Mircea Negru și Daniel Bălan au urmărit partida din tribune, ambii fiind indisponibili.
Prima repriză a fost una echilibrată și lipsită de faze de gol. Totuși, la o gafă a portarului Cerniauskas, Ionuț Plămadă a marcat pentru Rapid Suceava.
Pentru a nu lăsa nimic chiar la ”voia întâmplării”, după pauză la vasluieni au intrat în joc Antal, Caue, Madson, Temwanjera și Popovici, iar la suceveni Arteni, Luțac, Cerlincă și Nastasiu, urmați mai apoi de Spătar, Fedorovici și Duțică. Schimbările au avut efectul scontat, adică echipa lui Adrian Porumboiu a înscris de trei ori. Au punctat, Antal, Popovici și Cordoș pentru a victorie cu 3-1.
Oricum, un joc util pentru suceveni în perspective primelor două partide oficiale din seria I a Ligii a II-a, sâmbătă 23 noiembrie acasă cu Unirea Slobozia și 30 noiembrie, tot acasă cu Dunărea Galați.

Antrenorii Bogdan Tudoreanu și Marin Barbu au început partida cu FC Vaslui cu următoarea formulă de chipă:
Rapid Suceava: Pascal – Cristescu, Fl. Plămadă, Velescu, Semeghin – Golofca, Stănescu, Sumanariu, Căinari – Ionesi, I. Plămadă. Au mai jucat: Arteni, Spătar, Duțică, Cerlincă, Fedorovici, Nastasiu, Luțac.
FC Vaslui: Cerniauskas – Ortiz, Balaur, Enescu, Wilk, Pozder, Lovrecic, Prahici, Patulea, Cordoș, Buziuc. Au mai evoluat: Antal, Popovici, Temwanjera, Caue, Madson.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava