MOPAN Suceava

În cea de-a doua etapă a turneului play-out al seriei I a Ligii a II-a, Rapid Suceava a evoluat, sâmbătă 26 aprilie, pe terenul formației Gloria Buzău. Sucevenii au făcut o primă repriză modestă și și-au revenit abia pe final, prea târziu însă. Scorul după 90 de minute în întâlnirea Gloria Buzău – Rapid Suceava a fost 3-2. Gazdele au început tare meciul și atacanții echipei pregătite de Ion Viorel l-au pus la grele încercări pe portarul Pascal. Goal-keeper-ul sucevean nu a mai avut ce face în minutul 17 când Pușcașu i-a ”croșetat” pe doi dintre fundașii suceveni și a marcat.
Sucevenii au echilibrat jocul și au pus și ei presiune pe portarul grupării gazdă. Din păcate, golul a picat tot în poarta lor, al doilea gol al buzoienilor fiind înscris de Pantelie în minutul 41 în urma unui corner.
A fost chiar 3-0 pentru Gloria Buzău –n partida cu Rapid Suceava, același Pantelie transformând o lovitură liberă de la circa 25 de metri. Elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu s-au ”trezit” abia în ultimele 10 minute ale meciului și au redus din handicap prin punctele reușite de Golofca și Daniel Bălan, ultimul marcând din penalty.
Rapid Suceava a înregistrat al doilea eșec în turneul play-out și are mare nevoie de victorii în următoarele două meciuri pe care le va disputa pe stadionul ”Areni”. Pentru suceveni urmează două confruntări cu caracter capital, prima sâmbătă 3 mai când pe ”Areni” va veni Farul Constanța și a doua miercuri 7 mai când pe același gazon va poposi CF Brăila. Două victorii în aceste două dispute ar oferi un moral excelent grupării Rapid Suceava și o șansă uriașă în tentativa de a se salva de la retrogradare.

Gloria Buzău: Stoicescu – Vlaicu, Puşcaşu, Marcu, Pantelie, Burlacu, Bîrsănel, N. Creţu, Agache, Moise, Bobe.
Rezerve: Gherasim – Scarlat, Mihăescu, G. Ion, Voicu, Păun, M. Lazăr.
Antrenor: Viorel Ion.
Rapid CFR Suceava: Pascal – D. Bălan, Velescu, R. Sava, Spătar, Fedorovici, Ferariu, Sumanariu, Arotăriţei, M. Negru, I. Plămadă.
Rezerve: Hînţăscu – Duţică, Golofcă, Stănescu, Viţu, Gafiţa.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Arbitru: Eduard Ioniţă (Constanţa); Asistenţi: Dan Lucian Ilieş (Braşov) şi Bogdan Ioan Dragoş (Făgăraş).

Rezultate consemnate în etapa a II-a a turneului play-out alseriei I a Ligii a II-a:
Gloria Buzău – Rapid Suceava    3-2
Farul Constanța – Unirea Târlungeni    1-2
Dunărea Galați – CF Brăila    4-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava