Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda a III-a a turneului play-off al seriei I a Ligii a II-a i-a adus pe rapidiștii suceveni în fața unui nou ”examen” pe terenul grupării Academica Pitești. Dacă la primul astfel de test elevii antrenorului Bodan Tudoreanu au picat cu o ”notă” acceptabilă, la cel de-al doilea ei au rămas de-a dreptul corigenți.
Dornici de revanșă după ce pe același teren pierduseră cu 0-2, fotbaliștii suceveni au pornit cu mare încredere în duelul cu Academica Pitești. De fapt și de drept, optimismul și dorința de meci bun i-au aparținut doar tehnicianului formației sucevene, jucătorii săi nefiind pe aceeași ”lungime de undă”.
Istoria partidei dintre Academica Pitești și Rapid Suceava s-a scris destul de repede deoarece în minutul 21 scorul era déjà 3-0 în favoarea gazdelor. Evoluînd modest, bucovinenii au încasat trei goluri în urma unor mari greșeli. În primul rând, la fel ca și în alte partide,jucătorii din  linia mediană nu au făcut deloc faza de apărare, iar în defensive suceveană au fost nesincronizări majore. Deletic și Kone au făcut ce-au vrut cu fundașii suceveni și la jumătatea primei reprize tabela de marcaj se oprise la 3-0 după punctele reușite de Deletic, Chițu și Munteanu. Totuși, nu acesta a fost scorul la pauza meciului dintre Academica Pitești și Rapid Suceava, pentru că Deletic a mai înscris o dată. Oaspeții au avut și ei două situații bune de a marca, dar de fiecare dată portarul argeșenilor a fost la post.
La reluare totul s-a ”rezolvat” în disputa dintre Academica Pitești și Rapid Suceava pentru că Apostol a fost eliminat de pe teren pentru un fault în postura de ultim apărător. Cu un om mai puțin pe teren, gruparea suceveană a mai încasat două goluri, ambele purtând semnătura lui Vezan.
Înfrângere rușinoasă pentru Rapid Suceava la Pitești, jucătorii pregătiți de Bogdan Tudoreanu părând a fi déjà în vacanță. De văzut ce se va întâmpla sâmbătă 25 aprilie când la Suceava va veni liderul FC Voluntari.

Academica Pitești: C. Lungu – St. Stancu, Viţelaru, Fl. Popa (cpt.), Cr. Puşcaş, Olariu, Venţer, Deletic, V. Munteanu, Kone, S. Chiţu/
Rezerve: Boşneag – D. Buia, Al. David, A. Niţu, M. Chiţu, Vezan, C. Dedu.
Antrenor: Ciprian Urican

Rapid Suceava: Ct. Pascal – D. Bălan (cpt.), R. Soare, Plecanciuc, G. Apostol, Sumanariu, Gheorghiciuc, Onciu, M. Negru, Golofca, Buziuc.
Rezerve: Rebenciuc – R. Sava, Ferariu, Marinkovic, Săvoaia, Sfrijan, Bîgu
Antrenor: Bogdan Tudoreanu
Arbitru: Denis Haidiner (Hunedoara); Asistenţi: Ioan Daniel Ciocănea (Sibiu) şi Cosmin Vătămanu (Bucureşti).
Rezultate înregistrate în etapa a III-a a turneului play-off al seriei I a Ligii a II-a:
Academica Pitești – Rapid Suceava        6-0
FC Voluntari – Gloria Buzău    5-2
CF Brăila – SC Bacău    0-1

Clasament play-off
1. FC Voluntari    25    19    3    3    66-22    60
2. Academica Piteşti    25    17    4    4    54-16    55
3. Rapid Suceava    25    11    8    6    41-31    41
4. Gloria Buzău    25    12    4    9    42-38    40
5. SC Bacău    25    9    6    10    36-32    33
6. CF Brăila    25    7    10    8    31-31    31

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava