Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava a câştigat meciul din ultima etapă a seriei I a Ligii a II-a, scor de 2-1 cu CS Otopeni. Aceasta era condiţia necesară pentru a mai putea spera la evitarea retrogradării. Victoria nu este şi suficientă pentru că sucevenii trebuie să treacă într-un meci restanţă şi de Sportul Studenţesc. Această partidă va avea loc sâmbătă 8 iunie în Giuleşti.
Gruparea gazdă a început meciul din nou de la 0-1. În chiar minutul 2 al partidei cu CS Otopeni, Dedu a reuşit un voleu sănătos şi l-a învins pe portarul sucevean Zăvoi. Faţă de alte partide de acasă, sucevenii au fost mult mai hotărâţi şi inspiraţi, deşi au avut din nou ghinion. Goalkeeper-ul bucureştenilor Bucuroai a apărat două şuturi bue ale lui Gâldean lu Mircea Negru, iar barele l-au salvat de încă două ori.
Inevitabilul s-a produs în minutul 30, când Daniel Bălan a iniţiat o acţiune ofensivă pe partea dreapta, a centrat în faţa porţii, iar Chiriac a marcat primul său gol pentru Rapid Suceava. “Cireaşa pe tortul” victoriei a pus-o Mircea Negru care a înscris cu un şut splendid cu două minute înainte de pauză.
Repriza secundă a fost una “calmă”, niciuna din cele două formaţii neintenţionând să “deranjeze” scorul stabilit după primele 45 de minute de joc.
Scor final 2-1 pentru Rapid Suceava în disputa cu CS Otopeni şi gazdele şi-au trecut în cont a treia victorie pe “Areni”, dar a rămas pe un loc retrogradabil. Marea şi imensa surpriză a venit de la Galaţi acolo unde Sportul Studenţesc a învins cu 2-1. În condiţii normale, nu era nicio mare filozofie ca bucureştenii să câştige, însă ei nu au avut în acest retur nici măcar un egal, iar în ultimele cinci partide nu au dat niciun gol şi au primit 27! Oricum, să sperăm că studenţii, care au scăpat de retrogradare, vor intra în vacanţă şi Rapid Suceava va învinge în Giuleşti şi va rămâne şi ea în Liga a II-a. În cazul unei victorii a sucevenilor, din seria I a Ligii a II-a va retrograda Chindia Târgovişte.

Rapid Suceava: Zăvoi – Bălan (’61 Doboş), Sava, Morariu (’87 Sumanariu), Semeghin – Chişu, Velescu, Gâldean, Chiriac – Negru (’82 Caragea), I. Plămadă. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.
CS Otopeni: Bucuroiu – S. Pana, Marcu, Dedu, Dumitrescu (’46 Dufuor), I. Gabriel, Vlaicu, Bucă, Dobrescu, Dumitru, Cocârlă. Antrenor: Ioan Viorel.

Rezultatele ultimei etape:
Rapid Suceava – CS Otopeni    2-1
Farul Constanta – Săgeata Năvodari    3-1
CS Buftea – CF Brăila    4-1
Chindia Târgovişte – Unirea Slobozia    2-1
Dunarea Galaţi – Sportul Studenţesc    1-2
FC Botoşani, Delta Tulcea şi Dinamo II au stat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava