Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimul amical înaintea debutului oficial de sezon, Rapid Suceava a întâlnit colega sa de serie în Liga a II-a, Bucovina Pojorâta. La finele disputei care a avut loc la Rădăuți, scorul a fost egal, 1-1.
Debutul întâlnirii a aparţinut formaţiei pregătite de Dănuţ Mândrilă, Bogdan Grosu şi Mihăiţă Szekely, care a deschis scorul încă din minutul 4 prin Coman, cu un şut plasat din mijlocul suprafeţei de pedeapsă. Rapidiştii au restabilit egalitatea până la pauză, prin Aeroaiei, din centrarea lui Semeghin.
Partida a constituit un ultim joc de pregătire pentru ambele formaţii, în condiţiile în care campionatul Ligii a II-a se va relua peste doar o săptămână, pe 27 februarie.
Rapid a început meciul în formula Hînţăscu – Bălan, Aeroaiei, Velescu, Semeghin – Jitariuc, Dănilă, Apostol, Golofca – I. Plămadă, Tudorache. Au mai intrat Niga, Alecsandru, Bîgu, Vornicu, Gheorghiciuc, Luţac, Galan, Păvăluc şi Nechifor. Antrenorii Costel Ilie, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş nu au putut conta pe serviciile jucătorilor Negru, D. Ciobanu, Sfrijan, E. Sandu şi Tăutianu din cauza accidentărilor, în vreme ce Mateciuc şi Mihai au fost învoiţi pentru a-şi rezolva unele probleme şcolare.
Bucovina Pojorâta a evoluat în alcătuirea Pop – Cristescu, Răuţă, Moisii, Jarda – Buhăceanu, Stănescu, Jugaru, Juncanariu – Al. Marin, Coman. Au mai intrat Puianu, Vitu, Acostăchioae, Pâslaru şi Târtârău. Jucătorii Căinari, Nuţescu şi Martin n-au putut fi utilizaţi în acest meci din considerente medicale.
Rapid şi Bucovina s-au mai întâlnit într-un meci amical în urmă cu 10 zile, confruntarea care a avut loc pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv din cartierul George Enescu încheindu-se victoria la limită a „alb-vişiniilor”. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Tudorache la finalul primei reprize, după ce, în prealabil, Căinari ratase o lovitură de pedeapsă.
Atât Rapid cât şi Bucovina vor începe sezonul oficial de primăvară pe teren propriu. Sucevenii vor primi vizita formaţiei ACS Berceni, în vreme ce gruparea din Pojorâta se va duela cu CS Baloteşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava