MOPAN Suceava

Rapid Suceava a continuat seria jocurilor de pregătire şi în această săptămână în care a întâlnit gruparea FC Pojorâta pe terenul din Vatra Dornei. La capătul unui meci echilibrat şi aprig disputat cele două echipe au încheiat la egalitate scor 1-1. Gruparea de Ligă a IV-a a condos la pauză cu 1-0 prin autogolul lui Florin Plămadă, egalarea fiind adusă de tânărul Nuţescu, aflat în probe la Rapid Suceava. Formaţia de Ligă a II-a ar fi putut câştiga dacă Homneac nu ar fi ratat o lovitură de la 11 metri.
Antrenorii Ovidiu Murariu. Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu au utilizat următorii jucători în prima repriză a disputei cu FC Pojorâta: Zăvoi – Doboş, Fl. Plămadă, Sava, Semeghin – Chişu, Nuţescu, Căinari, Călugaru – Negru, Caragea. Pe parcursul jocului a fost rulat întreg lotul de jucători prezent în contonamentul de la Poiana Negri, în teren intrând: Preda – Bălan, Spătar, Apetrei, Velescu, Chiriac, I. Plămadă, Homneac, Cerlincă, Moldovan, Vornicu, Sumănariu, Arotăriţei şi Luţac.
Sâmbătă, la revenirea din cantonamentul de la Poiana Negri, rapidiştii vor disputa un meci amical în compania celor de la Sporting Suceava, jocul fiind programat cu începere de la orele 12.00, pe terenul din Sf. Ilie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava