Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, Rapid Suceava a disputat un nou meci de pregătire în compania colegei de serie în Liga a II-a, SC Bacău, pe terenul acesteia. La capătul unui joc echilibrat desfășurat pe o căldură sufocantă, scorul a fost egal, 1-1.
După o primă repriză albă, „alb-vişiniii” au deschis scorul în minutul 55 prin Marinkovic, care a reluat imparabil din 6 metri o pasă primită de la Claudiu Ionescu. Gazdele au restabilit egalitatea 4 minute mai târziu prin Predoiu, din pasa lui Ungureanu.
„A fost un joc bun de pregătire în faţa unui adversar de calitate. În ciuda căldurii de afară, partida a fost una alertă, cu multe ocazii de gol la cele două porţi. Pentru noi, Matei în două rânduri şi Cerlincă au irosit cele mai bune şanse de a înscrie”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu. Cu ocazia acestui joc, a redebutat în echipa suceveană fundaşul central Florin Plecanciuc, care a evoluat ultima oară la Metalul Reşiţa.

Rapid a jucat în prima repriză în alcătuirea Butnariu – I. Plămadă, Ferariu, Plecanciuc, Bâgu – Stănescu, Duman – Golofca (Luţac), Burcea, Arotăriţei – Negru (Marinkovic). Cea mai mare parte a reprizei secunde sucevenii au evoluat în formula Pascal – Bălan, Ferariu, Velescu, Semeghin – Apostol, Sumanariu – Cerlincă, Cl. Ionescu, Gheorghiciuc – Matei.

SC Bacău: Petrariu – Mihălăchioaie, Lozneanu, Burcă, Miron, Dumitriu, Șutu, Căinari, Cl.tudor, Hurdubei, B.Rusu. Au mai evoluat: Olten, Luncanu, Adăscăliței, Sacău, Strugariu, Taban, Întuneric, Husein, Ungureanu, Pedoiu.
Următorul meci de pregătire al „ceferiştilor” va avea loc miercuri, 6 august, în compania grupării FCM Dorohoi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava