Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapidul Suceava a disputat, la mijlocul acestei săptămâni, un prim meci amical în cadrul pregătirilor de iarnă pe terenul grupării Gloria Bistriţa. Jocul a fost echilibrat şi a avut puţine faze de poartă şi s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Cele două goluri s-au marcat în repriza secundă, bistriţenii reuşind să deschida scorul în minutul 60, printr-un gol marcat de Tegle. De partea cealalta, trupa lui Tudoreanu a replicat imediat, restabilind egalitatea peste doar cinci minute, printr-un gol înscris de Negru, care a finalizat cu capul o lovitură liberă executată de Semeghin. Scorul final a fost 1-1 şi rapidiştii suceveni au început seria amicalelor cu un rezultat pozitiv.

Rapid Suceava: Pascal – I. Plămadă, Ferariu, Sava, Semeghin – Cerlincă, Velescu, Sumanariu, Arotăriţei – Negru, Ionesi. Au mai intrat: Artenie, Vitu, Duţică, Spătar, Fedorovici, Bâgu, Luţac, Ioancea şi Golofca. Stănescu a fost învoit la acest meci.

Gloria Bistriţa: Albuţ – Budăcan, Hlinca, Chibulcutean, D. Sânmărtean – Polgar, R. Marginean, Tegle, M. Chiţu – Al. Pop, Brumă. După pauza au mai evoluat: Oghinciuc – Târca, Fizeşan, Peica, Maris, Câmpean, Nalaţi, Feher, O. Bucur, Colţa, Curtuiuş.

Declaraţii după meci:
“Starea terenului, acoperit de zăpadă, a influenţat decisiv calitatea jocului prestat de ambele echipe. A fost un meci de luptă fără multe ocazii de poartă. Sunt mulţumit de cum s-a prezentat echipa la acest prim meci de verificare. Chiar puteam să câştigăm pe final. Am avut superioritate numerică pe unele contraatacuri, dar n-am marcat” a spus antrenorul echipei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.

În următorul meci de pregătire din această iarnă, Rapid Suceava va evolua sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul divizionarei a treia Kosarom Paşcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava