• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Rapid Suceava a jucat la finele săptămânii trecute un nou meci de pregătire, de această dată pe terenul celor de la FCM Dorohoi. La capătul unei dispute aprige, influențată de suprafața acoperită de zăpadă, scorul a fost egal, 1-1. Sucevenii au marcat primii prin Ionuț Plămadă, gazdele egalând la finele primei reprize prin Bordeanu.

Rapid Suceava: Zăvoi – Bălan, Lozneanu, Sava, Semeghin – Chișu, Căinari, Sumănariu, Arotăriței – Caragea, I. Plămadă. Au mai intrat: Doboș, Spătar, Negru, Apetrei, Vornicu, Costan, Luțac, Hânțari, Cerlincă și portarul Niga (grupa juniori B). Restul jucătorilor din lot au fost învoiți din motive medicale sau pentru examene.

FCM Dorohoi: Prisacă – Dârvariu, Cososchi, Halip, Ursachi – Filip, Orășanu, Bordeanu – Vrabie, Sandu, Pavăl. Au mai jucat: Afloarei, Rohețki, Listaru, Nicolae, Luca, Ionescu, Maxim, Ghiviziu, Filip, Barabaș, Grumezescu.

Până la plecarea în cantonamentul de la Vatra Dornei, programată pentru miercuri, Rapid va încerca să-și completeze lotul cu alți trei jucători: Chitoașcă (Ceahlaul Piatra Neamț), Ferariu (Sporting Suceava) și M. Bordeanu (FCM Dorohoi).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava