MOPAN Suceava

Rapid Suceava a reușit la finele săptămânii trecute prima victorie în deplasare din acest debut de campionat. În cadrul etapei a VI-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal, formația suceveană a învins echipa ACS Berceni cu scorul de 3-1.
Dacă în celelalte două întâlniri disputate pe teren străin, la Brăila și Bacău, sucevenii au avut ghinion pierzând nemeritat după ce au ratat o sumedenie de ocazii, la Berceni șansa le-a surâs. Fundașul Sorin Ciobanu a înscris primul gol al meciului și al său pentru Rapid Suceava în minutul 8 când a trimis cu capul în plasă un balon centrat din corner de Semeghin. Gazdele au forțat egalarea, dar bara și portarul sucevenilor Hînțescu au refuzat acest lucru. Pe final de primă repriză, tot în urma unui corner executat de Semeghin, Mircea Negru a plasat mingea cu boltă peste portarul advers și a făcut 2-0 pentru Rapid Suceava.
În repriza a doua s-a jucat pe contre, cei de la ACS Berceni încercând din răsputeri să reducă din handicap. Din fericire pentru suceveni, în urma unui contraatac, fundașul Cioranu l-a faultat pe Mircea Negru și a fost eliminat. Jucătorul grupării gazdă ar fi trebuie să părăsească terenul în prima repriză când la faultat pe Golofca în postură de ultimo apărător.
La acest scor, Rapid Suceava a ”zburdat” pe contraatac și a ratat două situații clare de gol prin Apostol și Edi Sandu. Cei doi au ”făcut„ totuși golul al treilea al sucevenilor. Apostol a fost faultat în careu în minutul 84 și Edi Sandu a transformat pentru 0-3. Golul de onoare al celor de la ACS Berceni a fost marcat de Cosmin Mihai în prelungiri, scorul final al partidei ACS Berceni – Rapid Suceava fiind 1-3.
Victorie frumoasă realizată de un grup unit care a ignorat problemele financiare cu care se confruntă echipa pe care o reprezintă și a câștigat.
În următoarea rundă, miercuri 7 octombrie de la ora 15.00, stadionul ”Areni” va găzdui partida dintre Rapid Suceava și CS Balotești.

ACS Berceni: Manciu – N. Epaminonda, R. Andrei, Fâşie, Cioranu – Neagu, Al. Radu, R. Pădureţu, L. Dobre – C. Mihai, Ettien.
Rezerve: Stoian – Ciuică, Gheorghe, Cană, Barbu, Al. Pătraşcu, Ionică.
Antrenor: Marin Dragnea

Rapid Suceava: Hînţescu – D. Bălan, S. Ciobanu, R. Sava, Semeghin – Golofca, Aeroaiei, Sfrijan, Dănilă – Sumanariu, Negru.
Rezerve:  Niga – Ferariu, Vrabie, Sandu, Jitariuc, Apostol, Gheorghiciuc.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu
Arbitru: Horia Mladinovici (Bucureşti); Asistenţi: Alexandru Midvichi (Bucureşti) şi Gheorghiţă Bălan (Argeş).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava