Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava a dat cu piciorul la tot ce a făcut bun în cadrul turneului play-out pierzând pe terenul echipei Farul Constanţa, formaţie deja retrogradată şi care nu mai câştigase în ultimele 20 de partide. Sucevenii se aşteptau la un joc facil la malul mării, însă foarte tinerii jucători constănţeni le-au dat peste “nas”. Nici n-au deschis bine ochii elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu că Ciobanu a marcat chiar în minutul 2. Tot gazdele au mai punctat o dată până la pauză prin debutantul Caciandone, acesta învingându-l pe Hânţescu cu un şut la colţul lung.

Farul Constanţa I-a trimis în “corzi” pe cei de la Rapid Suceava când Muscă a dejucat ieşirea la offside a fundaşilor suceveni şi a marcat pentru un neverosimil 30!. La acest scor, Bogdan Tudoreanu a schimbat linia de atac, iar în minutul 68, Gafiţa, venit de pe banca de rezerve, a redus din diferenţă cu o lovitură de cap. Gazdele şi-au refacut însă ecartul peste doar şase minute, Scărlătescu înscriind în poarta nefericitului Hânţescu. Imediat după gol, mijlocaşul constănţenilor a văzut al doilea cartonaş galben, dar rapidiştii n-au mai avut timp să profite de superioritatea numerică din teren. Mai mult, în prelungiri, Semeghin a irosit un penalty, veteranul sucevenilor trimiţând mingea în transversala din penalty.

Scor final 4-1, iar Rapid Suceava este din nou pe loc retrogradabil, cu două etape inainte de final. În aceste condiţii, meciul direct de sâmbătă dintre CF Brăila şi Rapid Suceava are caracter decisive, învingătoarea rămânând în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Farul Constanta: Puia – Cl. Popa (’90 A. Tudor), Ali, Ciobanu, Barna – Caciandone, Buzea, Tothazan (’73 Niţescu), Scărlătescu – Pâslaru, Musca. Antrenor: Ştefan Nanu.

Rapid Suceava: Hântescu – D. Bălan, Ferariu (’65 Sava), Velescu, Semeghin – Cerlincă, Sumanariu, I. Plămadă, Golofca – M. Negru (’61 C. Gafiţa), Ionesi (’43 Arotăriţei). Antrenor: Bogdan Tudoreanu.
Rezultate consemnate în etapa a VIII-a:
Gloria Buzău – CF Brăila 0-2
Farul Constanţa – Rapid Suceava 4-1
Dunărea Galaţi – Unirea Târlungeni 1-0

Clasament play-out
1. Unirea Târlungeni 18 8 6 4 19-12 30
2. Gloria Buzău 18 8 4 6 25-18 28
3. CF Brăila 18 8 4 6 16-17 28
4. Rapid Suceava 18 7 5 7 23-22 26
5. Dunărea Galaţi 18 6 5 7 18-18 23
6. Farul Constanţa 18 3 4 11 12-23 13

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava