Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava s-a reunit la începutul acestei săptămâni în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul de primăvara al Ligii a II-a. La apelul antrenorului Bogdan Tudoreanu au răspuns prezent 23 de jucători.
Pe lângă cei din vechea “gardă”, 16 la număr, la primul antrenament al anului au luat parte şi 6 jucatori de la Sporting Suceava: Răzvan Bâgu, Ionuţ Nechitoaia, Vasile Vitu, Nicuşor Kuruc, Alex Ioancea şi Adrian Gheorghiciuc. Acestora li se adaugă mijlocaşul Costel Arotăriţei, un fost rapidist care în turul campionatului a îmbracat tricoul divizioanarei a treia Inter Clinceni.
În schimb, veteranul Dorin Semeghin a lipsit de la reunirea lotului. Absent a fost şi Daniel Bălan pe care oficialii “ceferişti” încearcă totuşi să-l convingă să continue pe “Areni” în detrimentul ofertei pe care jucătorul primit-o în aceasta iarnă de la FC Universitatea Craiova.
Doriţi la rândul lor în curtea “alb-visiniilor”, Cornel Căinari şi Constantin Ferariu se pregătesc momentan cu alte formaţii.
La capitolul despărţiri certe de Rapid figurează două nume: Florin Plămadă, reîntors la FC Botoşani şi Daniel Cristescu, plecat la divizionara a treia Fortuna Brazi.
Cu multe incertitudini la nivelul lotului, antrenorul Bogdan Tudoreanu speră ca aceste lucruri să se clarifice pe parcursul acestei săptămâni, după ce conducerea clubului va discuta cu fiecare jucator în parte.
“În această săptămână vom avea discuţii individuale cu toţi băieţii pentru a pune lucrurile la punct. Avem câţiva jucători care au lipsit de la reunirea lotului şi a căror situaţie vrem să o clarificam cât mai repede, iar aici mă refer la Semeghin, Bălan şi Căinari. Avem ceva discuţii şi cu jucători din altă parte, dar deocamdată prioritar pentru noi este să-i ţinem la echipa pe ai noştri”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.
În privinţa celor şase jucători veniţi în probe de la Sporting, tehnicianul sucevean speră ca măcar unul să facă faţă exigenţelor Ligii a II-a.
Bogdan Tudoreanu are cele mai mari bătăi de cap cu umplerea golului lasat în centrul defensivei de plecarea lui Florin Plămadă.
“Vrem să-l aducem pe Ferariu pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Florin. Avem nevoie şi de jucători sub 21 de ani şi din cei veniţi de la Sporting măcar unul să confirme.
Sper ca anul acesta să fie unul mai bun ca 2013, mai ales în privinţa rezultatelor şi sperăm să ne îndeplinim obiectivele. Eu încă mai am speranţe şi la play-off, dar pentru asta trebuie să ţinem toţi jucătorii. În plus, ar trebui să facem un cantonament pentru ca ne aşteaptă un retur de campionat foarte greu”, a mai declarat antrenorul Rapidului Suceava.
Lotul prezent la reunirea Rapidului Suceava: Cătălin Pascal, Andrei Arteni – portari, Claudiu Velescu, Mircea Negru, Andrei Cerlincă, Ciprian Sumanariu, Radu Sava, Iulian Ionesi, Vlad Stănescu, Cătălin Golofca, Radu Luţac, Ionuţ Plămadă, Cristian Spătar, Andrei Fedorovici, Ionuţ Duţică, Ciprian Nastasiu, Vasile Vitu, Nicuşor Kuruc, Răzvan Bâgu, Adrian Gheorghiciuc, Alex Ioancea, Ionuţ Nichitoaia şi Costel Arotăriţei – jucători de camp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava