Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava va începe sezonul competiţional 2013-2014 al seriei I a Ligii a II-a pe terenul celor de la Unirea Slobozia. În etapa a II-a a seriei I, formaţia suceveană va juca sâmbătă de la ora 11.00 pe terenul grupării Unirea Slobozia. Dacă în prima etapă sucevenii nu au jucat pentru că Sportul Studenţesc nu a fost programată, în runda a doua ei vor evolua pe terenul grupării din Bărăgan care în primul ei meci a remizat la Unirea Brăila.
Atmosfera în cadrul lotului grupării Rapid Suceava este departe de a fi perfectă, însă jucătorii şi staff-ul tehnic sunt optimişti înaintea primului joc oficial de campionat.
„Este primul joc oficial pentru echipa noastră şi suntem pregătiţi să dăm o replică bună celor de la Unirea Slobozia. Cu pregătirea stăm bine, cu moralul mai puţini, dar sper ca jucătorii să treacă peste nemulţumirile lor şi să facă un joc bun.
Gazdele noastre au pierdut dur în Cupa României, însă au remizat în deplasare în prima etapă şi din câte ştiu au întreaga susţinere şi toate condiţiile în Slobozia. Rapid a jucat de fiecare dată bine în deplasare în sezonul trecut şi aş vrea să facă la fel şi în acest an. Ne-ar mai trebui doi – trei jucători cu experienţă, dar vom încerca să ne descurcăm cu ce avem. Oricum, dacă lucrurile nu se vor îmbunătăţi, mă gândesc la partea financiară şi la condiţiile de pregătire, atunci lucrurile nu vor merge bine pentru că jucătorii au şi ei o limită.
În ceea ce mă priveşte am avut toată bunăvoinţa în a ajuta clubul sucevean şi am lămurit cu greu jucătorii să se pregătească serios. Ştiu că va fi dificil, pentru că publicul te judecă după cum evoluezi pe teren, fără a şti ce probleme ai, însă fotbaliştii noştri sunt conştienţi de ce îi va aştepta.
Vor fi adevărate „lupte” atât pentru calificarea în play-off, cât şi pentru evitarea retrogradării. Sunt convins că vor fi surprize la fiecare etapă, dar sper să ne descurcăm.
Lucrurile trebuie privite foarte serios la echipa Rapid, nu vreau să supăr pe nimeni, dar echipa pare părăsită de toată lumea. Sistemul competiţional este într-o continuă schimbare şi peste câţiva ani va fi extrem de dificil să mai joci în eşalonul secund al fotbalului românesc” a declarat antrenorul principal al echipei de fotbal Rapid Suceava, Marin Barbu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava