MOPAN Suceava

Timp de zece zile, lotul echipei Rapid Suceava se află într-un stagiu de pregătire centralizată la Poiana Negri. Așa cum se întâmplă de obicei în cantonamentele premergătoare sezonului oficial, accentul se pune pe pregătirea fizică.
„Antrenamentele au caracter predominat fizic şi îmbucurător este că toţi fotbaliştii răspund bine la comenzi. Condiţiile de cazare, masă şi pregătire de aici sunt foarte bune, ne-am obișnuit cu această zonă, singurul incovenient fiind acela că nu avem unde să ne antrenăm mai mult cu mingea, însă acest lucru îl vom regla după revenirea la Suceava”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.
Se pare că gruparea suceveană nu a găsit încă un adversar pentru un meci amical, varianta Gloria Bistriţa fiind de domeniul trecutului, în timp ce o altă posibilă echipă cu care Rapid ar fi putut juca, Bucovina Pojorâta, îşi va relua pregătirile abia la începutul acestei săptămâni.
Un șucru îmbucurător este însă faptul că Dorin Semeghin, jucător de bază al echipei Rapid Suceava s-a alăturat și el lotului prezent la Poiana Negri.
„Avem nevoie de experiența unor fotbaliști ca Semeghin, Daniel Bălan sau Mircea Negru pentru că ei reprezintă un model pentru cei mai tineri”, a afirmat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Stadionul ”Areni” are nevoie de îmbunătățiri pentru a fi omologat de FRF

La finele săptămânii trecute un reprezentant al Federaţiei Române de Fotbal a fost prezent  la Suceava pentru a constata dacă stadionul ”Areni” prezintă condiţii optime pentru găzduirea partidelor de Liga a II-a în viitorul sezon. Se pare că stadionul are nevoie de îmbunătățiri care trebuie  îndeplinite, astfel încât stadionul Areni să poată fi omologat de FRF pentru ediţia de campionat 2014-2015.
Aceste îmbunătăţiri, care trebuiesc aduse până pe data de 25 august, nu sunt deloc puţine şi se referă la consolidarea bucăţilor de beton care se desprind din tribune, vopsirea şi modernizarea căilor de acces, amenajarea şi dotarea la nivel minim a unui cabinet medical în incinta bazei sportive, repunerea în funcţiune a cişmelelor cu apă potabilă pentru deservirea spectatorilor, repararea grupurilor sanitare din zona vestiarelor, precum şi finalizarea expertizei ce vizează tribuna a II-a a stadionului, care a fost închisă în urmă cu un an din motive de securitate.
Conducerea formației sucevene crede că lucrurile se pot rezolva cu sprijinul Primăriei Suceava și a comunității locale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava