• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Rapid Suceava a fost învinsă de FCM Dorohoi cu scorul de 2-1 într-un meci contând pentru turul IV al Cupei României la fotbal.

Sucevenii au fost mai periculoşi în debutul partidei când au şi trimis mingea în poarta echipei gazdă prin Negru care a reluat mingea şutată în transeversală de Căinari. Golul a fost însă anulat pe motiv de off-side. Botoşănenii au replicat prin Homneac, însă şuturile fostului atacant al Sucevei fie nu au nimerit cadrul porţii, fie au fost blocate de portarul Pascal. Pe contraatac, Căinari a înscris cu un lob din afara careului, dar golul a fost anulat din nou pentru off-side. La poarta cealalta, Homneac nu a mai ratat ţinta, reuşind să deschidă scorul chiar înainte de pauza, după ce a finalizat cu gol o centrare trimisă de Edy Sandu.

“Ceferistii” au revenit de la vestiare cu gândul de a reintra in calculele calificării şi au izbutit să restabilească egalitatea la 12 minute de la reluarea jocului, când Apetri l-a invins pe Roheţki cu un şut la colţul lung din interiorul careului. Gazdele au trecut din nou în avantaj, acelaşi Homneac punctând cu capul după o centrare venita de la Vrabie. Acesta a fost şi golul calificării pentru FCM Dorohoi, în condiţiile în care Rapid Suceava nu a mai avut vreo ocazie clara până la final.

FCM Dorohoi: Roheţki – Halip, Cososchi, Şt. Nicolae, Orăşanu, Gherman, Ghiviziu, M. Bordianu, Vrabie, Homneac, Ed. Sandu. Antrenor: Vespazian Colban. În repriza a doua au mai intrat: Grumezescu, Barabaş şi Strancoschi.

Rapid Suceava: Pascal – Bălan, Fl. Plămadă, Velescu, Spătar, Căinari, Stănescu, Apetri, Sumanariu, Ionesi, Negru. Antrenori: Marin Barbu şi Bogdan Tudoreanu. În repriza a doua au mai intrat: Golofca şi I. Plămadă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava